Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitek77

Ludzie z KRAKOWA pomorzcie! Bede mial goscia!

Polecane posty

Gość kitek77

Witam, W niedziele za tydzien przyjezdza do mnie na tydzien corka mojego brata.Zostaje u mnie na "wakacje" ma 8 lat i chcialbym jej zapewnic jakies atrakcje przez ten tydzien.Co proponujecie?Ja n arazie nie wiele wymyslilem...AquaPark,jakies kino?Co mozna pokazac tekiej dziewczynce aby dobrze sie bawila? Pomozcie! PS. Zreszta nie tylko ludzie z Krakowa jak macie pomysly!

Gość rotten
Naucz ją zasad ortografii, że na starość nie została takim głąbem jak ty

Gość trusski
wez ja na zamek, dzwon zygmunta... moze do ojcowa do jaskini? aqua park tez moze byc. przeciez w krakowie jest duzo fajnych miejsc do odwiedzenia. jakas przejazdzka lodka po wisle czy cos... w poltorej godziny dojedziesz do zakopanego... jak chcesz jeszcze jakies pomysly to pisz co ci odpowiada a co nie... moze ci pomoge :)

Gość kitek77
rotten => qrcze,a tys to sie wysilil jelopie!!!Jakbys przeczytal do konca mojego posta to bys wiedzial/a ze dobrze napisalem i raczej nie mam z tym problemow a to pierwsze (w tytule) moglo byc po prostu z pospiechu...niektorzy nie maja tyle czasu co ty na gapienie sie w monitor i na pierdo..nie i spiesza sie piszac takie posty! PS.Jeszcze raz prosze o pomoc i przepraszam za kolege ktory staral sie by go po prostu zauwazono.Jest biedny i trzeba mu wybaczyc...

Gość mniej pij
no napewno rynek, sukiennice (takie dziewczynki to małe "sroczki" - będzie miała co oglądać), koniecznie czekajcie aż wybije pełna godzina i niech mała posłucha hejnału i zobaczy trąbkę, no i zamek wawelski (jest tam podobno smok który zionie ogniem) A zoo nie ma tam żadnego?

Gość lololo
do Wieliczki możecie jechać

Gość kitek77
...jest Zoo i tez mamy w planach!;) Qrcze,tylko chodzilo mi jeszcze o jakies bardziej 'aktywne' atrakcje bo wiem ze ona to lubi:/ ...cos jak Aqua Park wlasnie:/

Gość kitek77
W szkole zamiast siedzieć na polskim to trzepałem gruchę w kiblu, dlatego takim frajerem jestem.

Gość trusski
no to jezeli aktywnie no to napewno aqua park... ale mysle ze ktorys z moich pomyslow przypadniejej do gustu.. moze zrob jakies losy i niech se dziewwczynka losuje albo niech sama wybiera co robicie tylko ty poddaj jej te pomysly :) oczywiscie poparte argumentami :>

Gość gt
zabierz ją na nocny clubbing, skoro taka aktywna :P

Ja będe miała też kajtki w wieku 5, 6 lat, i zobaczymy zoo, zabierzemy ich do Anikina, do kina 3D, aquaparku ja nie chcę, na smoka, ogólnie do kina zwykłego, pobiegac gdszieś po mieście cos jeszcze wymyślę.

Gość kitek77
dzieki trusski ;) na pewno wykorzystam ktorys z Twoich pomyslow.Widzisz niby Krakow a jakos tak nie moze mi przyjsc do glowy nic takiego koknretnego jesli chodzi o cos aktywnego...:/ gt => ...powiem Ci ze blisko byles bo ostatnio chciala jechac na gale boksu podobno;)

Kitek77>>> możesz pojechać z nią do Wieliczki, Kalwarii Zebrzydowskiej, Łagiewniki dzieci lubią takie wycieczki, tylko w jednym dniu wszytskiego z nią nie zwiedzaj, również musisz wziąć pod uwagę to, ze pogoda może być brzydka i też musisz jej zorganizować czas w domu.:)

Gość OliwaSprawiedliwa
przejrzyj ofertę festynowo-koncertowo-kulturalną,. może akurat będzie coś dla dzieciaków :)

Kitek77>>Do Wadowic też warto jechać zwiedzić dom papieża, przy okazji skosztować papieskich kremówek są pyszne!! Nad Wisłę wiesz na pewno znajdziesz wiele atrakcji;)

Gość kitek77
Dzieki wszystkim za propozycje,cos sie na pewno teraz wymysli...pare pomyslow jest juz teraz dzieki wam:) PS.a jakby komus przyszlo jeszcze cos do glowy to ja sie tutaj jeszcze bede krecil:)

Kitek77>>nie ma za co, najważniejsze jest by dziecko miło spędziło ten czas, miało jakieś pamiątki i co wspominać;)

Gość kitek77
okokokokokokoko => dzieki za posta i jak cos jeszcze wymyslisz to dopisz to tego topika;) z gory dzieki;)