Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isia345

JAK TO JEST??

Polecane posty

Gość isia345

HEJ MAM PYTANIE JAK TO JEST JAK CHLOPAK SIE SPUSCI W DZIEWCZYNE?? TO POTEM WYPLYWAJAK TO JEST?? A DZIEWCZYNE TO PODNIECA????????????????????

Gość wyłącz proszę caps locka

Gość isia345
ktos mi powie??????

Gość jak dorosniesz
to sie dowiesz

Gość isia345
a kiedy sie bardziej podnieca? Jak chlopak sie spusci do ust, nosa, czy uszu?

Gość isia345
nie jestem małolata mam 19 lat . po pierwsze po drugie jestem tego ciekawa tym bardziej ze zaczelam brac tabletki tym bardziej ni widze przeszkody

Gość isia345
zaczelam brac tabletki na powiekszenie mozgu, taka nowosc i testuje. No coz, chce byc madrzejsza i robie to wszystkimi mozliwymi sposobami. W koncu tonacy brzytwy sie chwyta :o

Gość jak dorosniesz
data urodzenia nie świadczy o dojrzałości emocjonalnej:) a biorąc pod uwage Twoje posty to masz 13 lat i śmierdzisz prowokacją:) Baw się ale nie w takie rzeczy

1. Nie rozumiem bulwersacji - dziewczyna pyta normalnie, wiec o co Wam chodzi? 2. Nie widzę powodu do obrażania autorki, ale widać że z kulturą na Kafe jest kiepsko niestety.. 3. Znów sytuacja się powtarza - proponuję wpisywać się pod swoim \"oficjalnym\" czarnym nickiem. Boicie się że zepsujecie sobie \"markę\"?

Gość isia345
no wlasnie ja po prostu pytanie zadlalm i zbluzgali mnie a ja jestem iekawa po prostu do tej pory tylko w prezerwatywie a teraz jak te tbletki zaczelam brac to chcemy skonczyc we mnie.. i nie wiem jakie to uczucie i wogole..

Co do odczuć, to może być rżnie. Tzn nie zdziw się jeśli w ogóle nie odczujesz różnicy. Ja np. jej nie odczuwam - zauważam kiedy on wytryśnie, ale nie jest to ani podniecające, ani jakieś szczególne doznanie. Co do partnera, to tutaj zazwyczaj sprawa wygląda inaczej - raczej odczuje różnicę i to na zdecydowany plus.

Gość jak dorosniesz
Na głupie pytania są głupie odpowiedzi:) I nikogo nie zbluźniłam. Po prostu jestem pod wrażeniem IQ tejże użytkowniczki oraz wysokiego poziomu jej wypowiedzi. Niech CI się pospuszcza po kolei, w nos w ucho, na twarz to sama zdecydujesz który wariant Cię najbardziej podnieca. Pigłuki niestety rozumu nie dodają.

Gość jak dorosniesz
Wybacz, jedne i drugie nie wiele się różnią:)