Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aj załamana

tesknota za ukochanym

Polecane posty

Gość aj załamana

hej MAM na imie Madzia:* mam chłopaka z ktorym jestem juz 3 miesiące ale za 2 dni wyjezdza do ESTONII do pracy na 4 miesiące :* :( rozumiem to ze chce zarobic ale niewiem czy dam rade, bardzo go kocham ale ta tesknota mnie zabije co zrobic zeby tak nie tesknic ,zeby miec to na dystans??prosze was o jakies wskazowki :*dzieki bardzo :*

Gość a latek ile mamy
?:)

na dystans Madziu to on bedzie, jak pojedzie do Estonii :)

Gość joasia_bogasia
wytrzymasz. ja przezylam rozlake przez rok i teraz dalej jestesmy razem juz jako malzenstwo

Gość aj załamana
Wiem ale tęsknoty raczej nie da sie zabić najbardziej boli mnie to że te cztery miesiące trzeba będzie jakoś odrobić bo to jednak troszeczkę jest!!!!Pozdrawiam bussiole:))):**

Gość paulinka87
hejka moj chlopak właśnie wrócił pare dni temu też wyjechał na 3 miesiące było mi cholernie ciężko płakałam i wogóle musisz się czymś zająć bo w domu to zwarjujesz pisz do niego smski i go wspieraj i myśl tylko o jego powrocie jak będzie super :-)

Gość aj załamana
aj:( w srode juz pojechał..:(mija drugi dzien gdy go nie ma i strasznie juz tesknie wczoraj zadzwonil ze wszystko jest ok poiwiedzial ze mnie kocha i sie rozmowa skonczyla bo kontaktowanie sie z zagranicy do Polski jest drogie a zwłaszcza gdy ma polską karte sim :( wraca we wrzesniu :( i chce juz zeby wrocil :(niech te wakacje minał jak najszybciej:( :(

Gość tez tak mam...
strasznie tesknie za swoim ukochanym. juz sama nie wiem do kogo mam pisac. on nie odpowiada na moje smsy a gdy wyjazdzal pisal ze kocha.