Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musiałam się wygadać

Nie lubią dzieci.

Polecane posty

Gość gówniary...
to kazego jest wybór mieć dzieci czy nie,ale przegięciem było napisanie że dzieci smierdzą a psy nie.

Gość psy wszędzie s*ają
HENIUTEK, jesteś boski :) Pies pachnący hahahaha, ja nie mogę U mnie w klatce mieszka baba z takim czymś i śmierdzi od niego, tak jak i od kundla :D

Gość gówniary...
też nie lubię---a temu swojemu kundlowi to wycierasz tyłeczek jak zrobi kupke,bo jak mu się niechcący gówienko zawinie we włoski to potem bedzie smród w domu!

Gość heniutek
psy wszędzie ...:) kundel czy rasowy, z włosami czy bez, uwielbia kupy i padlinę i tyle

Gość gówniary...
Heniutek jest super!!;-)

Gość heniutek
o yeah :)

Gość też nie chce
psy wszędzie srają---to może ta twoja sasiadka nie dba o tego psa...ja o mojego dbam...co tydzień jest kąpany i chodzi do fryzjera... gówniary---jeszcze raz powtarzam że nie pisałam że dziecko śmierdzi a pies nie...dziecko smierdzi tylko jak sie osra...ale przewiniesz i jest ok....no ale to prawda ze mój pies nie smierdzi a dziecka nie chce miec dla tego ze nie lubię dzieci i nie czyję potrzeby zeby miec dziecko

Gość heniutek
konkubina, ja mam 34 lata i dziecko i mimo konieczności porzucenia dotychczasowego stylu zycia, nie żałuję

Gość też nie lubie
heniutek---nie rozsmieszaj mnie z tą padliną...mój to nawet kości od golonki nie chce sobie poobgryzać...jest rozpuszczoiny i tyle...ale chyba wszystkie yorki takie są

Gość heniutek
ok, spadam, bo się zrobiło sentymentalnie, teraz topik o nazych pupilach się stworzył, miło było, do nastepnego razu

Gość gówniary...
też nie lubię ----daj już spokój z tym kundlem idz go lepiej na spacer wyprowadz

Gość olimpiak32
nie rozumie dlaczego tak się zaperzacie.kto chce to ma dzieci kto nie to nie czasem sie zdarza odwrotnie i to dopiero sa tragedie.ja mam troje i czasem myslę że zwariuje ale życie bym za nie oddała.jednak tych którym dzieci do szczęsćia nie sa potrzebne nie piętnuje jako gorszych.pozdrawiam wszystkich mało tolerancyjnych

Gość też nie lubię
gówniary---to nie jest kundel....poza tym u mnie pada deszcz a jak pada to on na dwór nie wyjdzie

Gość gówniary...
a rób co chcesz,spadam było o dzieciach a teraz o kundlach i się nudno zrobiło.Pies to pies pada czy nie pada jak ma potrzebe to gdzie ma robić pod grzejnik.

Gość też nie lubię
on wytrzyma...nigdy nie zrobił w domu...poza tym był o 16 na dworze

Gość heniutek
konkubina, wiem, ale jak już pójdzie, to cieszysz się ogromnie, potem za jeden bezzębny uśmiech bladym świtem oddasz wszystkie imprezy świata :)

Gość i lepiej
żeby zawsze w domu siedział, bo poźniej człowiek spokojnie chodnikiem przejść nie może, bo jedna pańcia z drugą swojego jorka śmierdzącego wyprowadza. Narobione, że co krok, to człowiek wdeptuje :O

Dzieci pachną zasypką dla niemowląt, kupą, sikami, obiadkiem i cycem- drażni mnie ten zapach, więc spokojnie mogę powiedzieć, że jest brzydki. Psy lubię, więc ich zapach mnie nie drażni.

Gość no różne są gusty
jedni wolą kwiatki wąchać i nni psy :O Taki pies po deszczu łee......

Gość jaj ja nana
ale chyba pomyliłyscie topiki bo to raczej dla tych ktorzy dzieci maja:Plub chca miec jak sam tytuł wskazuje

Gość a twoja kupka pachnie
dorosłego chyba jeszcze gorsza?

Gość Aish
Niecierpie dzieci one tylko czas zajmują wychowujesz latami a na starość sama zostajesz

Gość racja...
do tych co uwielbiają dzieci---latami to wychowujesz,tracisz czas,pieniądze a na starość dzieci cię oddadzą do domu starców,a jak nie oddadząż to będą cię odwiedzać raz na tydzień jak na godzinkę wpadną na kawe

Gość dzieci bleee
w dzieciach nie ma nic fajnego..zaczynając od początku: -gdy jest malutkie to pochłania praktycznie cały czas bo trzeba się nim non stop opiekować,przez co ''zakładasz sobie smycz na szyję'' ,znajomi już też tak chętnie nie odwiedzają bo nie chcą wysłuchiwać beku dziecka i nie mozna nawet porządnie porozmawiać,wydajesz majątek na pampersy które i tak się wyrzuca -gdy jest starsze jest ''głupio mądre'' ciągle się mądruje i popisuje co jest wkurzające -gdy chodzi do szkoły to rodzice już się nie liczą bo liczą się koledzy i koleżanki,wydajesz tez kupę kasy na książki i ciuchy bo przecież nie mogą odstawać wyglądem od kolegów -gdy jest dorosłe zakłada własną rodzinę i wtedy rodzice akurat najmniej się liczą,odwiedzają raz na tydzień lub oddają do domu starców....lub gdy wyjadą za granicę to odwiedzają rodziców eaz na rok lub rzadziej więc co jest fajnego w posiadaniu dzieci? NIC...bo się całe życie nim opiekujesz a na starość i tak zostaniesz sam :O

Wszyscy umierają w domu starców, czy tylko niektórzy? Znam osobiście takich, co "poświęcili" się dla rodziców, aż do ich śmierci. Nie wszystkie dzieci są niewdzięczne i wredne. :P

Gość lasobras
Nie znosze dzieci i kompletnie mnie nie rozczulaja. Jezeli ktos rodzi dziecko, aby miec opiekuna na starosc, to wspolczuje temu dziecku. Psiaki kocham i mojego jamniorka w zyciu nie zamienilabym na dracego sie bachora. Niestety matki polki sa za bardzo ograniczone, aby to zrozumiec, a najglosniejsze sa te, co zaliczyly wpadki i wziely slub z powodu ciazy...

Gość lasobras
aha, moj pies nie smierdzi i faktycznie nie porownywalabym dzieci do psow, nie obrazajmy zwierzakow...

Gość jamnik to wybryk natury
jamniki to bardzo głupie psy, robią wiele hałasu o byle g..., nie mówiąc o tym , że brzydkie są hehehehe. Nie sądzę, że ktoś rodzi dzieci po to, by mieć na starość opiekuna :O

Gość każdy pies śmierdzi
każdemu śmierdzi z pyska, o fuuu, a jamnik, to nie pies, to jego karykatura