nosek 0 Napisano Lipiec 6, 2007 poszukuje opiekunki do rocznego chlopczyka.praca wieczorami.od 17 do ok22.w weekendy troche wczesniejsze godziny.nie bylyby to kazde wieczory wszystko do ustalenia.mam w domu dwa psy,najchetniej zeby byla to osoba nie bojaca sie tych zwierzat.5 zl za godzine. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosalinda Paczeko 0 Napisano Lipiec 7, 2007 Dziękuję za podanie stawki godzinowej. Zaoszczędzi wielu rozczarowań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adammmmm13 Napisano Lipiec 26, 2007 5zł ? to wstyd tyle proponowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nosek 0 Napisano Lipiec 27, 2007 to powodzenia jak dostaniesz w poznaniu wiecej.za sama opieke.tu jest tyle studentek i chetnych mnostwo.juz kogos znalazlam.powodzenia w szukaniu pracy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adammmmm13 Napisano Lipiec 27, 2007 nie szukam :) i 5zł to wstyd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaaj Napisano Sierpień 22, 2007 gdzie dokladnie w luboniu blizej pajo czy okolice puszczykowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nosek 0 Napisano Sierpień 30, 2007 blizej pajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blondynapoznan 0 Napisano Sierpień 30, 2007 5zl to smieszne i moze jeszcze bez umowy? opiekunka w Poznaniu chce min 7-8zl a dyplomowana jeszcze wiecej. Za 5 zl opiekunka masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najlepiej studentke Napisano Sierpień 30, 2007 zero praktyki i przygotowania ale kto inny by chcial za 5 zl/h pracowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosalinda Paczeko 0 Napisano Sierpień 30, 2007 Jest temat gdzie babka daje coś okolo 400zl za miesiąc i ponoć już kogoś znalazla :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najlepiej studentke Napisano Sierpień 30, 2007 chyba jakas desperatka bedzie pracowac za 5zl. Ja bym wybrala kogos z doswiadczeniem zeby umiala zabawic dziecko poprzez piosenki i zabawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najlepiej studentke Napisano Sierpień 30, 2007 moja znajoma za wyprowadzanie psa placi 250zl miesiecznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nosek 0 Napisano Sierpień 31, 2007 dziewczynyu ja wam nie kazde pracowac.jak sie wam nie podoba to po co piszecie.pozatym oferta juz nieaktualna.znalazlam opiekunka. a wam zycze powodzenia w szukaniu pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladna prowokacja gratuluje Napisano Sierpień 31, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach