Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chude lydki

Chce w koncu pokazac nogi......

Polecane posty

Gość chude lydki
GRUUBA BELKA , JAKI TYTUL MA TWOJ TEMAT? Jaki masz obwod ud i lydek?

Gość GRUBA BEELKA
KOCHANA AUTROKO WATKU MAM TAK SAMO JAK TY UDO 59 A ŁYDKI 35 ITEZ CHCE JE POGRUBIC:( PRZYLACZAM SIE DO CIEBIE Z CWICZENIAMI I OD DZIS ZACZEŁAM :)W TYM WATKU BEDE PISAC O EFEKTACH:)WSZYSTKIE CHUDOLYDKOWE PRZYLACZCIE SIE I BEDZIEMY MIEC TU TAKI SWOJ WATEK TAK SAMO JAK MAJA TE CO CHCA PRZYTYĆ:) sorki za caps lock :)

Gość chude lydki
no nareszcie ktos normalny napisal ! Gruba belka no to sie ciesze ze znalazla sie ktos taki ja jak. Ile masz wzrostu i jaka dlugosc nog?

Gość GRUBA BEELKA
wzrostu mam dokladnie 170 cm a zaraz zmierze dlugosc nóg:)

Gość klklklklklk
to są chude nogi??? raczej w drugą stronę, na pewno nie chude.. ale w sumie, tuczcie się, ćwiczcie - będziecie mieć łydy jak porządnie zbudowani faceci - konkurencja dla szczupłych i zgrabnych (ze smukłymi nogami) się zmniejszy ;)

Gość GRUBA BEELKA
długosc nog od krocza do konca piety:) zazbnacze ze mam strasznie dłuugie nogi też :( wychodzi jak byk strzelil tak miedzy 87-88 cm :)normalknie szok z ema podobne wymiary do ciebie:)haha

Gość GRUBA BEELKA
te co pisza kurde ze nogi chude to nie problem sa jakies chore..ja wiele bym dala by moc wyjsc jak inne laski w spodnicy kiedys a tak nie chodze wcale bo sie wstydze tych patyków:O(:(

Gość GRUBA BEELKA
Autorko kochana ja musze na razie lecieć do sklepu ale wróce tu jeszcze na pewno:)ciesze sie ze powstal watek dla nas chudych łydek:):)

Gość GRUBA BEELKA
bede tu zagladac codziennie jakby co:):)n arazie miezrac łydke mam 35 ale mialam 35 i poł bo tez sie podonosilam na palcach wczesneij bo kiedys ktos tu radzil to ale mi zniknelo to pol cm bo przestalam cwiczyć :(potem ponoc jak sie miesien juz rozrosnie na dobre to nie spadnie obwód nawet bez cwiczen tak mi doradzil jeden kulturysta z silowni:)a na razie lece do sklepu..:)

Gość chude lydki
ok a bedziesz jeszcze dzisiaj? to ze mamy grube lydki pisza osoby ktore maja jeszcze chudsze i maja kompleksy ze maja az takie patyki i chca nam wmowic ze mamy grube . Bo my chcemy cos z tym zrobic a im sie nie chce i tyle. Takie jest moje zdanie. A jeszcze jedno ile masz lat?

Gość do auttorki
mowie ci schudnij w udach. bo skoro dla pierwszego typu sylwetki masz łydki za grube o 2 cm a uda o 12 to chyba o czyms to swiadczy. ja mam łydki o 1 cm za chude o uda o 2 cm za grube. nie jestem anorektyczka wiec nie mow ze to strona dla anorektyczek. wiadomo ze tych wymiarów nie nalez traktowac calkiewm serio ale zawsze jest to jakis odnosnik

Gość klklklklklk
ja mam 165cm a łydkę 30cm, udo 46 i zajebiste nogi. niestety nie tak długie jak wasze, ale zgrabne i smukłe. a wy będziecie meć ociosane kołki zamiast nóg:O i to dopiero będzie powód, żeby nóg nie eksponować..

Gość chude lydki
mialam dokladnie tak samo. Kiedys cwiczylam ale ktorko. Lydki rozbudowaly sie o 1 cm . Przestalam cwiczyc i obwod spadl . Teraz znowu cwicze i jest juz 0.5 cm wiecej. A ile chcesz miec w lydce?

Gość GRUBA BEELKA
WIESZ CO ..JAK BEDE TO WIECZOREM:)ALBO JUTRO TEŻ :)ALE NA PEWNO BEDE TU WRACAC NA TEN WATEK:):)LAT MAM 23:)A TA CO PISZE ZE MA 30 CM ŁYDE I FAJNE NOGI TO DLA MNIE COS NIENORMALNEGO..NAPRAWDE..DOBRA LECE JUZ:)PAPA

Gość klklklklklk
aha, ja non stop w mini i króciutkich szortach pomykam - zawistne spojrzenia kobiet i rozbierające spojrzenia facetów są wystarczającym dowodem na to, ze moje nogi są atutem.. (nie ubieram się wyzywająco ani nie prowokuję, tylko nogi odsłaniam bo lubię)

Gość chude lydki
taaa jasne. Kolana tez mam strasznie chude . Nie wiecie jak wygladaja moje lydki to nie piszcie glupot.

Gość GRUBA BEELKA
KURDE CIAGLE MNIE KORCI JESZCZE ZEBY PISAC mimo ze musze isc do sklepiku:)wiesz ja chce miec tak 37 tak jak ty..to bedzie idealnie dla mnie.:)

Gość klklklklklk
mój facet ma tyle w łydce - chyba 38cm (a grał w piłkę ładnych parę lat i jest od was wyższy..) powodzenia w upodabnianiu się do kulturystów. na szczęście dla facetów są jeszcze szczupłe i zgrabne kobietki ;)

Gość kasandraaaaad
autork a ile masz w kolanku:)?? a ta co piszesz ze ma 30 w łydzie to patrza na ciebie wszyscy bo ja tez patrze jak widze szkielety takie na ulicy. każdy patrzy bo to tragedia:)haha

Gość kasandraaaaad
klklklklklk to ile ty masz w udzie?nie chce wiedziec nawet. pewno kurde 45 cm..poracha..

Gość yyyy
macie problemy... Wasze nogi sa chociaz proste... :(

Gość chude lydki
smiech na sali. 30 cm w lydce i zajebiste nogi :D patrza sie na ciebie bo pewnie w zyciu nie widzieli takich patykow :D zle interpretujesz ich spojrzenia :D ja nigdzie nie chodze w krotkich spodnicach. Rzadko sie zdarza zeby laska miala chudsze albo takie nogi jak ja. Wiekszosc ma grubsze. I nie wmawiaj mi ze tak nie jest .

Gość klklklklklk
bynajmniej. lubię zresztą tą zawiść w oczach lasek poubieranych albo powciskanych w spodnie przy 30st upale :) zdziwiłybyście się, ale nie będę na siłę przekonywać - tuczcie się, zmniejszacie konkurencję szczupłym dziewczynom (choć one pewnie tego nie potrzebują, bo i tak są rozchwytywane..)

Gość kasandraaaaad
tez uwazam ze wiekszosc lasek ma grubsze niz chude łydki . i widze to na ulicy codzień!a 30 cm to jest naprawde juz anoreksja:( i jeszcze z takim wzrostem bo rozumialabym jakbys miala 160 cm ...matko..

Gość chude lydki
juz nie podam zadnych swoich wymiarow bo znowu bedzie krytyka. Ja tez chce miec 37 , heh ale jestesmy podobne do siebie gruba belka :) kasandraaaaad - POPIERAM CIE W 100% i niech te szkieletory przestana wkoncu wypisywac takie glupoty!

Gość kasandraaaaad
klklklklklk a czemi nie odpowiedz ile masz w udzie??wstyd ze takie chude?? poakz swoja fote i wklej tu to wuierze z emasz super nogi..zrób zdjecie i wklej..

Gość klklklklklk
chciałybyście ;)

Gość chude lydki
klklklklklk no napisz ile ma te twoje ogromniaste udo :D

Gość klklklklklk
napisałam wyraźnie ile w udzie. nie wklejam zdjęc w necie, zwłaszcza, ze nie musze sie tobie tłumaczyć:O

Gość kasandraaaaad
ja sama borykalam sie z tym problemem chudych łydek choc jestem wysoka bo 172 cm a mialam 34 i wygladalam koszmarnie teraz mam 36 i jest lepiej ale i tak wolelabym jeszcze 2 cm :) więc ciezko mi sobie wyobrazić ze ma ktos 30 cm .ktos kto ma 165 cm wzrostu:(