Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chude lydki

Chce w koncu pokazac nogi......

Polecane posty

Gość kasandraaaaad
klklklklklk NIGDZIE NIE PISAŁAS ILE MASZ W UDZIE !!!!!!!!!nie kłam.

Gość klklklklklk
proponuję nauczyć się czytać:O 17:41 klklklklklk ładnemu we wszystkim ładnie, współczuję wam. zwłaszcza nóg jak kołki jak już się wyćwiczycie to dopiero obleśnie wygląda..

Gość chude lydki
kasandraaaaad co zrobilas ze lydki ci przytyly az 2 cm? Uwazam ze lydki 37-38 przy naszym wzroscie sa zajebiste

Gość chude lydki
kasandraaaaad znalazlam wypowiedz klklklklklk ma az ................. 46 cm w udzie - Boze to straszne

Gość kasandraaaaad
o matko..szok:(anoreksja:)

Gość kasandraaaaad
kurcze musze isc zrobic kolacje mężowi bo przylazl z roboty:):) ale na pewno wróce tu tez bo ciekawy topik:)hehhe

Gość chude lydki
kasandraaaaad zapraszam. A nie napisalas po czym ci te nogi przytyly?

Gość klklklklklk
anoreksji nie widziałyście:O najlepiej się za mnie pomódlcie, bo pewnie niedługo umrę z wygłodzenia i zaszuszenia.. :O zamiast wymodelwać udziska, to rozbudowują łydki. jak faceci będziecie wyglądać blee tylko przynajmniej się z tymi kołkami nie obnoście, nie każdy musi tolerowac taki widok

Gość chude lydki
klklklklklk ale mamy z ciebie ubaw. Ja piernicze. Nie chce mi sie wierzyc ze masz tylko 30 cm w lydce i jestes zadowolona no szok

Gość chude lydki
jak sie fajnie temat rozbudowal :D

Gość klklklklklk
pewnie ze jestem. a jeszcze bardziej, że większość babek teraz jest delikatnie mówiąc gruba - więc prezentuję się tym lepiej na ich tle (a lubię, jak każda kobieta, przeglądać się w oczach innych ludzi) źle bym się czuła gdybym miała więcej cm gdziekolwiek niż teraz mam (na szczęście figurę odziedziczyłam więc się nie przejmuję) fajnie ze macie ubaw ze mnie, podoebnie jak ja z was. a jeszcze większy będę mieć za parę miesięcy - gdy będziecie zakładać topiki "miałam szczupłe łydki i je zmasakrowałam ćwiczeniami, jak to odwrócić?" ;) ja wam polecam jak najbardziej ćwiczenie i zapychanie się żarciem :P i w drugiek kolejności wizyte u psychologa - moze wyleczy wasze wyimaginowane kompleksy

Gość chude lydki
jakim kurwa zarciem? My nie chcemy przytyc tylko troche rozbudowac lydki. Gdybysmy chcialy przytyc to wtedy owszem byloby cos z nami nie tak. Zreszta ty pewnie jestes jeszcze jakas malolata a my dorosle kobiety.

Gość klklklklklk
no małolatą nie jestem, ale dziwne, że takie dorosłe kobiety mają takie szczeniackie problemy.. ogólnie - jak przytyjecie w łydkach (tzn zwiększycie obwody) to tym lepiej dla mnie i innych szczupłych

Gość chude lydki
szczeniackie problrmy dobre haha. Dla mie nie jest szczeniackim problermem to ze cale zycie wstydzilam sie pokazac lydki.To ciekawe ile masz lat?

Gość klklklklklk
to że wstydzisz się chodzić w strojach odsłaniających NORMALNE łydki (a za grube i nie proporcjonalne uda) to jest szczeniackie - nastolatki mają tego typu kompleksy. dorosłe kobiety dojrzewają w końcu do myśli, ze każda kobieta jest piękna, jelsi odpowiednio eksponuje zadbane ciało - czyli smukłe nogi a nie galaretowaty tłuszcz na przykład. znają swoją wartość i piękno - i potrafią z dystansem odnosić się do swojego ciała, ponieważ je akceptują. ty się wstydzisz łydek - heh, no comments

Gość chude lydki
a pisz sobie co chcesz. Mam cie gdzies

Gość klklklklklk
hehe gdy siła naszych argumentów spada do zera, stosujemy argumenty siły ;) dorosłe kobiety hahaha

Gość chude lydki
pani juz dziekujemy - klklklklklk

Gość klklklkl
zgadzam sie z Toba w zupelnosci,a Twoje lydki sa jak najbardziej ok:)

Gość klklklklklk
z jakiego powdu? nikogo nie obrażam, wrecz próbuję pomóc - w zrozumieniu sedna problemu. a że komuś moje wypowiedzi nia pasują bo mam inne zdanie cóz.. to jest forum publiczne :) warto się zastanowić wcześniej, niż później żałować, bo pewne procesy mogą być nieodwracalne

Gość chude lydki
klklklklklk - ok . Ale my naprawde uwazamy ze mamy za chude lydki. Tobie sie moze podobaja takie szczuplutkie a nam nie

Gość KILAAA
DO AUTORKI TEMATU?ILE MASZ LAT ?BO PISZESZ ZE JESTES KOBIETĄ A TAK NAPRAWDE GÓWNIARO MASZ 18 LAT ..

Gość chude lydki
mam 21 lat

Gość GRUBA BEELKA
hej hej wróciłam:) co słychac ?:)zaraz ide robic jeszcze jedna serie cwiczen nałydeczki:) autorko powiedz jakim cudem udalo ci sie przybrac aż centymetr poprzednio??ile na to pracowalas?:)

Gość chude lydki
jakies 3 tyg. Robilam takie same cwiczenia :)

Gość A komu chcesz pokazywać
piekne nózie???one i tak idą na bok:)jak miło:)a tyle pisaniny na darmo

Gość GRUUBA BELKA
i po 3tygodniach udalo sie aż centymetr>>?niezle??to po 6 pewno 2 cm by bylo:) ale pewno robilas to nonstop codziennie nie??

Gość chude lydki
tak codziennie cwiczylam. No niewiem czy tak w 6 tyg bedzie 2 cm. Mysle ze na poczatku to najwiecej przybedzie w obwodzie.Zreszta zobaczymy. W kazdym badz razie bardzo polubilam te cwiczenia. Wciaagajace sa no i przyjemnie boli hehehe Postanowilam ze z kazdym tygodniem bede dokladac sobie cwiczen zeby byly nozki sie nie przyzwyczaily to tego samego wysilku . A jak juz przytyja to bede je pokazywac wszystkim. A najbardziej zalezy mi zeby podobaly sie mojemu chlopakowi:)

Gość dfdfdf
ej chuda ale jestes pojebana..