Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minotaur_

Czego najbardziej nie lubicie w kobietach ?

Polecane posty

Gość minotaur_

Jeśli oczywiście sa na tym forum jacyś faceci ;p

Gość Zakochany na maxa
Tego, że się nie odzywają, kiedy się je woła. ALBINOSKA!

ja jestem kobietą i i tak się wypowiem, najbardziej w kobietach nie lubię głupoty a panie w tym przodują - szczególnie te które czytaja glamour czy inne takie malują co chwile paznokcie tupią nóżką i są zapatrzone w siebie :-o nadmieniam że ideałem oczywiście nie jestem. ale nie spełniam powyrzszych wymogów. na szczęście.

Gość minotaur_
A czy jest coś takiego w ich zachowaniu co was szczególnie wkurza ?

Czy kobieta może się wypowiedzieć w tym temacie bez przypięcia jej łatki zawistnej zazdrośnicy?

Gość ohlalala
najbardziej chyba zawisci, nie ma wsrod kobiet tak jak u mezczyzn 'braterstwa' jakos termin 'siostrzenstwo' nie funkcjonuje jedna babka druga sprzedalaby za przyslowiowa wesz i utopila w lyzce wody jesli w gre wchodzi facet dlatego nie mam kolezanek tylko kolegow ;)

Gość minotaur_
lekarz mi powiedział zebym w celu poprawienia swej samooceny ,wchodząc na fora i czaty nadawał sobie silne i męskobrzmiące nicki,bo tak naprawde jestem parchatym i przerażonym worem:O

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nie znosze u kobiet - choć sama nia jestem kiedy robia z siebie " Blondynki "czyli totalne idiotki i myslą ze sa świetne .

Gość minotaur_
Albinoska

heh jestem kobieta, ale co tam:P - głupoty - bluzgania na prawo i lewo - chamstwa - szczytem jest juz jak laski sie bija:/ - puszczania sie - braku szacunku do samej siebie no i blachary to jest straszny gatunek

Gość minotaur_
Jasne ze mozesz ;]

ohlalala - ŚWIĘTA PRAWDA :( Kobiety nie umieją współdziałać z innymi kobietami choćby przez głupią zazdrość. Chcą być indywidualistkami za wszelką cenę i pod każdym względem. Takie mini-gwiazdorstwo.

ja mogę być nawet zawistna itp ale nie lubię kobiet i unikam ich. po prostu kobiety są próżne i głupie.

Gość co znaczy blachara

Gość minotaur_
a czy robia jakieś obleśne zeczy za co sie potem wstydzicie ?

Blachara- kobieta lub dziewczyna wykazująca zainteresowanie samochodami. Zainteresowanie to nie polegało jednak na znajomości technik motoryzacji...

A ja lubie kobiety :) Owszem, jestesmy malostkowe i zawistne, ale jestesmy tez czesto bardziej tolerancyjne i empatyczne od panow. No i mamy odwage okazywania uczuc. Tylko niestety jestesmy malo lojalne wzgledem siebie.

Gość minotaur_
No ale czy robia jakies oblesne rzeczy ? bo wiem ze faceci tak i to często ? i jestem ciekaw czy kobiety tez tak mają ?

Gość co znaczy blachara
aaaaaa to ja ich tez nie lubię :)

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jakie oblesnie rzeczy ?

Gość minotaur_
no własnie nie wiem bo mówicie (kobiety) ze faceci to wyciągaja gile z nosa, pierdza itd... a co wy robicie? czekam tez na wypowiedzi męzczyzn ;]

Gość agawa kwitnaca
E tam....nie ogolniajcie. Sama jestem czytelniczką Glamour. Czemu? Bo czasami jak czekam na osobe z ktora sie umowilam, mi sie nudzi i wskakuje do Empiku. Wowczas lubie czytac cos niezobowiazujacego.Czasami nawet bravo. Tak wiec na tej podstawie mozna powiedziec ze jestem ich czytelniczka:P

Gość minotaur_
a czy zdarzyła sie wam kiedyś taka sytuacja , ze facet sie za was wstydził ?

Gość bfsdyuaiod9ifuygufid
nauzykaa-czyżby? piszemy "powyŻszych" ;]

a ja jakos mam szczescie trafiac na fajne i inteligentne kobiety. mam tu na mysli wiekszosc moich kolezanek z pracy, moje 3 przyjaciolki od czasow dziecinstwa. co prawda sa wyjatki ze noz sie sam w kieszeniu otwiera, ale naprawde nieliczne. z tym ze chyba dla rownowagi te wyjatki sa STRASZNE:)