Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oiuytrew

Nie cierpię psów!!!

Polecane posty

Gość oiuytrew

Pies to niewolnik... skamle, łazi za Tobą żeby go pogłaskać... prosi Cię.. honoru za grosz, żadnego charakteru... lata jak oglupiony za sowim "panem" i błagalnym wzrokiem prosi o zainteresowanie... nie to co kot: dumny, z charakterem... samotnik... on nie będzie prosił o zainteresowanie.. nie będzie sie domagał na siłę... niezależny, nieskrępowany indywidualista... każdy pies jest zwykłym niewolnikiem...

Gość zgadzam sie z toba
Koty RULEZZ

Gość koty są fałszywe
koty przytulają się do no żeby je głaskać...więc nie tylko psy to lubią

Gość mnie też skasowali
fascynujące... :p

Gość i zaraz
zacznie sie bezdurna dysputa na temat: O wyższości kotów nad psami":D uważajcie, bo psiar na forume też jest od groma:p

Gość Jestem ZA założycielem topiku
Uwielbiam koty za ich niezależność. Psy są śmierdzące i potrafią zjeść g..wno kota.

Gość oiuytrew
ja to sie objawia ze koty sa fałszywe?? tak prawda kot sie tez przymila, ale jeśli ty nie chcesz sie z nim bawic da sobie spokoj i pojdzie a pies bedzie sie domagał zainteresowania za wszelką cene

Gość i zaraz
noo to ja wam opisze swoje bliższe spotkania z kocurem(syjamskim) miałam kiedys kotke syjamkę a sąsiedzi kocura, który kotką interesowal sie wyłącznie w okresie jej rui:o Koedys w nocy przelazł przez balkon do mojego pokoju (balkony między sąsiadami a mna były oddzielone tylko murkiem) i zaczął zaloty do kocicy. Kiedy wstałam i zaczęłam przepędzać intruza rzucił się na moje gołe łydki i pordapał je do krwi:o od tego czasu nie mogę patrzeć na kociska🖐️

Gość oiuytrew
do izaraz --> a ty nie wścieklabyś sie jakby Ci ktoś przerwał w tak intymnej chwili?? :P:P:P no wiesz może trzeba im było dac odrobinę prywatności.. kot też cżłowiek :)

I zaraz - To po co przeszkadzałaś to są kocie sprawy.

Gość i zaraz
:D byłam wtedy małą dziewczynką:p nie wiedziałam w co sięgra:p

To ze nie lubisz psow to nie znaczy ze masz zakladac o tym topik ... ... szanuje Twoje upodobania do kotow, owszem lubie koty ale nie chcialabym miec go w domu .... jestem szczesliwa psia wlascicielka i nie cgodze sie z toba ze psy nie maja charakteru i honoru ... ... aby cos krytykowac trzeba sie najpierw to poznac :O

Gość ale tez ambicje
kocham psy mam dwa a kotow nienawidze

Gość oiuytrew
mieszkam w bliźniaku, moj dziadek ma psa i zawsze jakiegoś miał a ja mam dwa koty - samce... więc wiem jak się zachowuje zarówno kot i pies... bo ten pies a raczej suczka łazi za mną jak głupia, łasi sie i próbuje przymilić, choć ja wcale sie tym nie zajmuję a topic założyłam, bo chcialam zobaczyć czy są ludzie podobnie myslacy, a po to to forum chyba jest żeby podyskutować na różne tematy a nie tylko typu "Mam 14 lat.współzyłam wczoraj z chłopakiem, pekła nam prezerwatywa, czy jestem w ciązy?"

Gość cielakowata
na bank jestes :D:P

Gość no jak pękła
to jak ni cionża:p:p:p

No wiesz moze ten piesek mial akurat taki charakterek? Uwierz mi ze nie wszytskie psy sie tak lasza ...ale nie bez powodu pies nazywany jest najlepszym przyjacielem czlowieka ... nie dosc ze wierny to jeszcze rozumie;)

mam kilka kotow i psa , w tym tygodniu nawet 2 psy - bo ktos na tydzien zostawil mi swojego :) kocham jedne i drugie. smiac mi sie chce gdy czytam , ze koty sa falszywe :D wiecie kogo nie cierpia koty ? falszywych ludzi :p to prawda ! pies bedzie kochal nawet okrutnego pana , kot nie ! kot ma swoja tozsamosc i tylko ludzie o ogromnej wrazliwosci potrafia kota zrozumiec . a to oznacza , ze koty nie sa dla kazdego :p poznanie kociej psychiki to dla niektorych ludzi wyzsza szkola jazdy :p prawda jest , niestety , ze psy smierdza i zjadaja kocie i inne kupy. u mojego psiurka juz to wytepilam . koty tez szybciej ucza sie czystosci , zaden z moich kotow tak dlugo jak pies nie zalatwial sie gdzie popadnie w mieszkaniu. tylko mi nie piszcie , ze mam czesto z psem wychodzic i go nagradzac - tak wlasnie robilam i robie , juz sie nauczyl zalatwiac na dworze i meldowac gdy chce siusiu - ale to trwalo naprawde dluuugo. glaski dla wszystkich futrzakow : psow i kotow !!

Mimo że wolę koty to KOCHAM WSZYSTKIE ZWIERZĘTA nawet psy. Mam jednego dużego wilczura ale wkurza mnie że ciągle mi wykopuje rośliny w ogródku, sika na trawnik nawet gdy dostanie po łbie, ociera się o moje czyste ubranie zostawiając kilogramy sierści i brudnej śliny, mlaska w nocy, ale nigdy w życiu bym go nie oddała bo by mi serce pękło. A wolę koty mam ich dwa mimo że nieraz mnie podrapały do krwi i pogryzły, zaszczały dywan bo przecież za byle co się obrażą i tak się mszczą, wyżarły mi z talerza moje jedzenie bo tylko kot wskoczy na stół, ale mogę patrzeć na nie godzinami jakie przybierają cwane pozy aby osiągnąć swój cel. Do tych wszystkich, którzy nie lubią kotów bo się nie słuchają tak jak psy i są niezależne - za co można lubić chomika, rybki czy węża w terrarium ?

Gość jestes glupi
psa tez mozna glaskac i przytulac tacy jak ty uwazaja ze psy sa po to zeby im wydawac polecenia, pies jest cudowny

Gość jestes glupi
myślę że masz zle relacje z rodzicami i dlatego tak gadasz ludzie normalni nie traktuja psow jak niewolnikow tylko tez je rozpieszczaja i one lubia takich ludzi psy ktore gryza ludzi zostaly przez nich skrzywdzone i boja sie reki

Gość ALE KOGOŚ POGIĘŁO

Gość PASOŻYTY PRZEZ Ż

Gość dolączam sie cvv
tez nienawidze tych ścierw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lubie je rozjeżdzać autem:P powaznie, tak fajnie chrupia:)

Gość NO I MAMY KLUB PEDAŁÓW

Gość granda banda
co za ludzie z was ? skad tyle jadu macie ?

Gość granda banda
powinni zalozyc topik dla debili i tam sie udzielac - przeciez tych kretynizmow nikt nawet nie czyta , po pierwszym zdaniu sie odechciewa.

Gość watcher
najlepsze sa ...zaby.Kocham moja AGE !!!

Gość oiuytrew
Wraz z nadejściem kalendarzowego lata przepełnia mnie radość i duma, kiedy w drodze do pracy zaciągam się zapachem świeżego stolca, pozostawionego na trawniku przed domem spokojnej starości "Geriatroland", przez amsatffa pana Gienka, będącego na miom osiedlu ucieleśnieniem seksapilu