Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 23

Jak czytam wasze wypowiedzi to mam wrażenie, że dziewczyny nie są ani bardziej

Polecane posty

Gość summaries to cham
'od mężczyzn a już napewno ode mnie.' czyli kim ty jesteś?

Gość mnie też skasowali
a niby dlaczego miałyby być bardziej ? :p

a ja jak czytam wypowiedzi forumowiczów płci męskiej to mam wrażenie, że nie są ani inteligentniejsi, ani silniejsi, ani zaradniejsi, ani badziej męscy niż forumowiczki ;) a swoja drogą kobieta wrazliwsza od ciebie to tylko histeryczka z brazylijskiej telenoweli ;) :D

\"przyznam, że w ogóle nie rozumiem twojej wypowiedzi\" Nie dziwi mnie to, jesteś tak samo głupi jak Summaries, więc wielkiej bystrości umysłu od ciebie nie oczekuję

wrażliwe dziewczyny tutaj są.. tylko niekiedy nerwy puszczają i zniżasz się do poziomu rozmówcy debila ,a on i tak pokona cię doswiadczeniem

Gość Uncle Sam
pewnie że nie są,zero delikatności, jest tyle głupich, chamowatych i złośliwych kobiet :O, wiem jak to jest, bo pracuje z nimi:O Tylko by pod kimś dołki kopały:P, od tej zawiści to niedobrze sie robi.A maja o sobie strasznie wielkie mniemanie:D

skromny jesteś XD narcyz XD dizewczyny sa bardziejuczuciowe, delikatniejsze i bardziej romantyczne od mężczyzn a moze jesteś gejem? wiesz ostatnio gejoza sie szerzy XD

Gość 567
rotten - dlaczego jestes taka chamska dla autora?

mężczyzna delikatniejszy ode mnie nie jest prawdziwym mężczyzną :o oczywiście nie mam nic przeciwko gejom - jacy są, nich sobie będą :)

Gość 567
"mężczyzna delikatniejszy ode mnie nie jest prawdziwym mężczyzną" znaczy co, ze ma byc chamem? Ma nie byc wrazliwy? Czy co?

chyba ma być hardy ,a nie miętki tak sobie myśle

no to wedlug twojej opinii nie jestem mezczyzna , kiedys wlasnie sie tym strasznei amrtwilem, ze nie jestem hardy, twardy, niewrazliwy...ale co z tego przejmowanai sie wynikalo? to co moglo wynikac, czyli nic dobrego a teraz sie nie przejmuje, poza tym wiem ze niektore dziewczyny lubia wrazliwych chlopakow:)

pewnie,że niektóre lubią ..jednego bym nie zniosla faceta mazgaja ..a romantyczne gesty kolacje we dwoje kwiaty wiersze jak najbardziej :)

ejjjj ludzie ... facet wrazliwy ? - swietnie :) ale oprocz wrazliwosci liczy sie indywidualizm , ambicja- wyznacza sobie cele i konsekwentnie dazy do nich, no i oczywiscie sluzy \"meskim ramieniem\" kiedy kobieta ma slabszy dzien i musi sie wyplakac, a nie ryczy razem z nia :-P hmmmm dodalabym jeszcze tzw twardy charakter :)

indywidualizm, posiadam, ambitny jestem ale nie dąże do celów bo np jestem leniwy lub zneichecony, czesem zdaza mi sie dążyc do celow i mam nadzieje ze w przyszlosci bede to robil przez wiekszosc czasu sluzyc meskim ramieniem, z przyjemnoscia, w sumie marze o tym a czy mam twardy chrakter, nie wiem co przez to rozumiec? mazgajem nie jestem, wrecz nie umiem plakac, łzy mi poprostu nie lecą, jak bylem maly owszem ale teraz juz od paru lat nie

każdy jest niepowtarzalny bo jedyny w swoim rodzaju:P

hej always virgin ten nick to tak z przekonań czy z musu ? :-P