zakochany stańczyk 0 Napisano Lipiec 6, 2007 hmm kiedyś Tomek był kulturalny pisał nawet że mężczyzna powinien być grzeczny i ułożony teraz jest troszkę chamski nie wiem z czego to wynika może frustracja?? może go odrzuciła ta dziewczyna o której pisał? w każdym bądź razie te wszystkie jego bluzgi w stronę kobiet, są z lekka niekulturalne i niesmaczne (np. te z gównami :-O ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakochany stańczyk 0 Napisano Lipiec 6, 2007 to jest mój pierwszy wpis w tym dniu Tomek ja pracuję więc nie mam czasu na głupoty :-) wpis co jest u góry miał się znaleźć na tym topiku co przed chwilką został skasowany postanowiłem go umieścić tutaj, żeby wszyscy wiedzieli jakie jest moje zdanie na temat Twojego obecnego zachowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
powiem 1 Napisano Lipiec 6, 2007 Stanczyk... - Twoja wypowiedz , mnie zaskoczyła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakochany stańczyk 0 Napisano Lipiec 6, 2007 powiem nie chwal dnia przed zachodem słońca ;-) ja też czasem bywam niekulturalny :-D tylko że nie używam takiego \"gównianego\" słownictwa jak Tomek :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
powiem 1 Napisano Lipiec 6, 2007 Stańczyk --- właśnie jestem w szkoku , bo znam Cie z zupełnie innej strony i te słowa zupełnie do Ciebie nie pasują . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakochany stańczyk 0 Napisano Lipiec 6, 2007 \"Jeżeli czytałeś to widzisz te jawne prowokatorki\" nie prowokatorki tylko dziewczyny zniesmaczone Twoim obecnym zachowaniem Ty się naprawdę zmieniłeś w ostatnim czasie niestety na niekorzyść jeżeli tak się zachowujesz i odzywasz do dziewczyn w realu to nie dziwię się że jesteś samotny :-O owszem facet musi być draniem (żeby kobieta go zechciała, bo słodko-mili są bez szans) ale nie chamem dla kobiety drań to facet zdecydowany, zadziorny, przekorny, cyniczny, który zawsze postawi na swoim, który czasem przeklnie gdy jest wkurzony, który dobrze się pieprzy itp. ale nie cham!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
powiem 1 Napisano Lipiec 6, 2007 SUMMARIES-- mnie sie nie da sprowokować do poniżenia sie i prowadzenia rozmowy na takim poziomie jak prezentowałeś . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakochany stańczyk 0 Napisano Lipiec 6, 2007 \"Stańczyk --- właśnie jestem w szkoku , bo znam Cie z zupełnie innej strony i te słowa zupełnie do Ciebie nie pasują .\" z jakiej? :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
powiem 1 Napisano Lipiec 6, 2007 Stanczyk --- Ciemnej , mrocznej , gorszej - no niestety . Dzisiaj na forum , była mowa o facetach muszę przyznać nie wypadłeś dobrze :( PS. Jaki jesteś i jaki potrafisz być sam wiesz . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
powiem 1 Napisano Lipiec 6, 2007 SUMMARIES-- prowokowałeś dzisiaj cały dzień , czemu sie dziwisz ? Zobacz jaki miałeś język ? Popadłeś w jakieś skrajności nie wiem czemu - ale jak pisałam na tamtym topiku ktos Cię musiał mocno zranić , tyle , ze to nie jest sposób własciwy by odreagować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakochany stańczyk 0 Napisano Lipiec 6, 2007 "Stanczyk --- Ciemnej , mrocznej , gorszej - no niestety . Dzisiaj na forum , była mowa o facetach muszę przyznać nie wypadłeś dobrze\" była mowa o mnie? na którym topiku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
powiem 1 Napisano Lipiec 6, 2007 SUMMARIES---Ok . dziewczyna załozyła topik , bo miała dość twojego zachowania , tez nie była swieta bo sam temat był juz prowokacja .Czytałam twoje wypowiedzi na kilku innych tematach i zewsząd był jad . Nie dziwie sie , ze ktos miał dość choc wcale nikogo nie rozgrzeszam . Prowokowałeś nie zaleznie czy chcesz sie przyznać do tego czy nie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakochany stańczyk 0 Napisano Lipiec 6, 2007 powiem odpowiedz mi na pytanie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
powiem 1 Napisano Lipiec 6, 2007 Stanczyk --- generalnie była mowa o facetach na forum i twoja osoba czesto sie przewijała w wypowiedziach , bynajmniej nie były pochlebne :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna marianna_ 0 Napisano Lipiec 6, 2007 wejdz na erotyczne i zobaczysz jak po mnie jezdzą:o prowokatorzy na pomaranczowo tylko to nie life i nie wróci więcej ..czasem warto olać szare drogi powiatu i tępe umysły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a prawda jest taka ze Napisano Lipiec 6, 2007 wszysyc jestescie skonczonymi poyebami, zarowno stanczyk, summaries jak i ta ciota "mam 23 lata i nigdy nie mialem dziewczyny". weźcie sobie pasztety zalożcie kolko wzajemnej adoracji albo coś, bo naprawde wam sie musi nudzic.i stanczyk ty debilu nie ubliżaj summaries bo sam lepzy nie jestes. idź sobie lepiej dupę umyj bo wali od ciebie tak, że ci klawiatura juz dawno zasmierdla. ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
powiem 1 Napisano Lipiec 6, 2007 Witaj kochana pomarańczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Lipiec 6, 2007 oj joj joj;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a prawda jest taka ze Napisano Lipiec 6, 2007 stanczyk ---> na ciebie gnido tez przyjdzie w koncu kolej. ktoś musi sie z toba w końcu rozprawić ty cioto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakochany stańczyk 0 Napisano Lipiec 6, 2007 i stanczyk ty debilu nie ubliżaj summaries bo sam lepzy nie jestes.\" że co? :-P czy ja tu komuś ubliżałem? :-D powiem dzięki za wyczerpującą wypowiedź ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a prawda jest taka ze Napisano Lipiec 6, 2007 Bo za duzo wazysz summaries, pomysl sobie 90 kg czyli w przyblizeniu setka, toż to otyłość prawie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakochany stańczyk 0 Napisano Lipiec 6, 2007 i stanczyk ty debilu nie ubliżaj summaries bo sam lepzy nie jestes.\" że co? :-P czy ja tu komuś ubliżałem? :-D powiem dzięki za wyczerpującą odpowiedź ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a prawda jest taka ze Napisano Lipiec 6, 2007 Stańczyk wszyscy już toba rzygaja na tym forum. zamknij się wreszcie i też idź do jakiejs roboty śmierdzący leniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakochany stańczyk 0 Napisano Lipiec 6, 2007 cześć setuś :-) jestem na gg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna marianna_ 0 Napisano Lipiec 6, 2007 ja się chowam bo jeszcze oberwe z dziala armatniego:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakochany stańczyk 0 Napisano Lipiec 6, 2007 mi się dostało :-D ciekawe kim jest ta tajemnicza pomarańczka :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a prawda jest taka ze Napisano Lipiec 6, 2007 Takie są prawa matematyki Summaries. Widać, że taki z Ciebie umysł ścicły jak z koziej dupy trąba. 90 ~ 100kg i pewnie tyle wlasnie bedziesz ważył niedlugo jak nie pojdziesz do roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
powiem 1 Napisano Lipiec 6, 2007 Pomaranczko - do czego zmierzasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a prawda jest taka ze Napisano Lipiec 6, 2007 No widzisz, masz tendencję do otyłości niestety. żadna laska nie będzie chciala takiej słoniny w domu trzymać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a prawda jest taka ze Napisano Lipiec 6, 2007 Zamiary moje są ścisle tajne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach