Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 23

Jak czytam wasze wypowiedzi to mam wrażenie, że dziewczyny nie są ani bardziej

Polecane posty

Gość a prawda jest taka ze
Summaries pewnie tyle je, że jego dzienna porcja pożywienia stanowi 30% jego masy, czyli coś ok. 33,(3) kg, no więc naprawdę 10 kg w górę czy w dól to dla takiego spaślaka niewielka róznica

pomarańczko - z twoich wypowiedzi wynika , ze tajne również dla ciebie 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Tomek ignoruj wypowiedzi tej wrednej pomarańczki wg mnie twoja obecna waga jest idealna względem twojego wzrostu anie nie powinieneś się już odchudzać ani przytyć

Stanczyk🖐️;) 90kg jeszcze o niczym nie swiadczy zalezy jaki ma sie wzrost;0

ok nie mnie oceniać czy waga jest idealna czy też nie ,ale mama uczyła mnie też że nie ładnie jest krytykować wizualu to troche dziecinne zachowanie i nie fair

Gość schudnij

No to człowieku sie nie daj - waga i wzrost jest ok - czym ty sie przejmujesz nie reaguj i tyle :) Pomysl , ze to nie do ciebie .

Gość a prawda jest taka ze
Summaries lepiej Ty schudnij bo żadna laska nie będzie chciała nigdzie z Toba wychodzic do ludzi, bo wstyd... będziecie niczym mrówka i słoń, ty to drugie oczywiście. Nie mówiąc już nawet o igraszkach miłosnych kiedy to pewnie będziesz cięzko dyszał i pocił się jak wierz przez tą swoją otyłość.

Gość Summaries policzylam
Twoje BMI, oto co wyszlo: BMI (Body Mass Index) jest wskaźnikiem który obliczany jest przez porównanie wzrostu z masy ciała. Jego wartość jest pomocna w ocenie ryzyka wystąpienia chorób związanych z nadwagą takich jak miażdżyca lub choroba niedokrwienna serca. Im mniejsza wartość BMI, tym ryzyko wystąpienia chorób jest mniejsze. Twój BMI: 27.0 Komentarz: BMI pomiedzy 25 i 30 wskazuje że jesteś otyły(-a) i powinieneś znaleść sposób na zrzucenie wagi ciała, poprzez dietę i ćwiczenia.

Gość Summaries policzylam
Summaries a Ty jesteś facetem? :D

Gość śmiechu warte....
:D :D :D

normalnie czytac sie odechciewa:o zawsze musicie na kogos "najezdzac" bo bez tego to dzien stracony 🖐️

mój @ nie jest prawdziwy - Przepraszam :( Nik był zakładany na szybko i tak jakos wyszło .