Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Lipiec 6, 2007 wrażliwe ani bardziej uczuciowe, ani delikatniejsze ani bardziej romantyczne od mężczyzn a już napewno ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rotten 0 Napisano Lipiec 6, 2007 Summaries nr 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Lipiec 6, 2007 przyznam, że w ogóle nie rozumiem twojej wypowiedzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość summaries to cham Napisano Lipiec 6, 2007 'od mężczyzn a już napewno ode mnie.' czyli kim ty jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malineczqa 0 Napisano Lipiec 6, 2007 Skoro tak sądzisz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnie też skasowali Napisano Lipiec 6, 2007 a niby dlaczego miałyby być bardziej ? :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
always_ virgin_ 0 Napisano Lipiec 6, 2007 a ja jak czytam wypowiedzi forumowiczów płci męskiej to mam wrażenie, że nie są ani inteligentniejsi, ani silniejsi, ani zaradniejsi, ani badziej męscy niż forumowiczki ;) a swoja drogą kobieta wrazliwsza od ciebie to tylko histeryczka z brazylijskiej telenoweli ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rotten 0 Napisano Lipiec 6, 2007 \"przyznam, że w ogóle nie rozumiem twojej wypowiedzi\" Nie dziwi mnie to, jesteś tak samo głupi jak Summaries, więc wielkiej bystrości umysłu od ciebie nie oczekuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Lipiec 6, 2007 ja jestem chlopakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Clea 0 Napisano Lipiec 6, 2007 wrażliwe dziewczyny tutaj są.. tylko niekiedy nerwy puszczają i zniżasz się do poziomu rozmówcy debila ,a on i tak pokona cię doswiadczeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
always_ virgin_ 0 Napisano Lipiec 6, 2007 rotten - jesteś debeściarą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Uncle Sam Napisano Lipiec 6, 2007 pewnie że nie są,zero delikatności, jest tyle głupich, chamowatych i złośliwych kobiet :O, wiem jak to jest, bo pracuje z nimi:O Tylko by pod kimś dołki kopały:P, od tej zawiści to niedobrze sie robi.A maja o sobie strasznie wielkie mniemanie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Lipiec 6, 2007 wydaje mi sie ze kobiety z brazylijskiej telenoweli sa ode mnie mniej wrazlie, w koncu to tylko aktorki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fucking_bitchh 0 Napisano Lipiec 6, 2007 skromny jesteś XD narcyz XD dizewczyny sa bardziejuczuciowe, delikatniejsze i bardziej romantyczne od mężczyzn a moze jesteś gejem? wiesz ostatnio gejoza sie szerzy XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 567 Napisano Lipiec 6, 2007 rotten - dlaczego jestes taka chamska dla autora? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Lipiec 6, 2007 nie jestem gejem, nie wiem czy gejoza sie szerzy ale napewno szerzy sie posądzanie przez kobiety, meżczyzn, ze są gejami, nie wiem czy to jakas moda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
always_ virgin_ 0 Napisano Lipiec 6, 2007 mężczyzna delikatniejszy ode mnie nie jest prawdziwym mężczyzną :o oczywiście nie mam nic przeciwko gejom - jacy są, nich sobie będą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 567 Napisano Lipiec 6, 2007 "mężczyzna delikatniejszy ode mnie nie jest prawdziwym mężczyzną" znaczy co, ze ma byc chamem? Ma nie byc wrazliwy? Czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Clea 0 Napisano Lipiec 6, 2007 chyba ma być hardy ,a nie miętki tak sobie myśle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Lipiec 6, 2007 no to wedlug twojej opinii nie jestem mezczyzna , kiedys wlasnie sie tym strasznei amrtwilem, ze nie jestem hardy, twardy, niewrazliwy...ale co z tego przejmowanai sie wynikalo? to co moglo wynikac, czyli nic dobrego a teraz sie nie przejmuje, poza tym wiem ze niektore dziewczyny lubia wrazliwych chlopakow:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
always_ virgin_ 0 Napisano Lipiec 6, 2007 może masz rację... nie jestem zbyt wrażliwa, dlatego facet wrażliwszy ode mnie to moja porażka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Clea 0 Napisano Lipiec 6, 2007 pewnie,że niektóre lubią ..jednego bym nie zniosla faceta mazgaja ..a romantyczne gesty kolacje we dwoje kwiaty wiersze jak najbardziej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mniami 0 Napisano Lipiec 6, 2007 ejjjj ludzie ... facet wrazliwy ? - swietnie :) ale oprocz wrazliwosci liczy sie indywidualizm , ambicja- wyznacza sobie cele i konsekwentnie dazy do nich, no i oczywiscie sluzy \"meskim ramieniem\" kiedy kobieta ma slabszy dzien i musi sie wyplakac, a nie ryczy razem z nia :-P hmmmm dodalabym jeszcze tzw twardy charakter :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
always_ virgin_ 0 Napisano Lipiec 6, 2007 hmmm... chyba miałam urodzić się chłopcem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Lipiec 6, 2007 indywidualizm, posiadam, ambitny jestem ale nie dąże do celów bo np jestem leniwy lub zneichecony, czesem zdaza mi sie dążyc do celow i mam nadzieje ze w przyszlosci bede to robil przez wiekszosc czasu sluzyc meskim ramieniem, z przyjemnoscia, w sumie marze o tym a czy mam twardy chrakter, nie wiem co przez to rozumiec? mazgajem nie jestem, wrecz nie umiem plakac, łzy mi poprostu nie lecą, jak bylem maly owszem ale teraz juz od paru lat nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
always_ virgin_ 0 Napisano Lipiec 6, 2007 jesteś tak niepowtarzalny jak Indywidualista z Marsa ;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
always_ virgin_ 0 Napisano Lipiec 6, 2007 miało być Idealista :P :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Clea 0 Napisano Lipiec 6, 2007 każdy jest niepowtarzalny bo jedyny w swoim rodzaju:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
always_ virgin_ 0 Napisano Lipiec 6, 2007 ale gdzie indziej znaleźć takie dwie skrajności? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mniami 0 Napisano Lipiec 6, 2007 hej always virgin ten nick to tak z przekonań czy z musu ? :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach