Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JeszczeCiezarna

A po porodzie ....

Polecane posty

Gość JeszczeCiezarna

Ile czasu minelo od porodu, a wy weszlyscie w swoje przedciazowe dzinsy ??? Generalnie ile trzeba czekac zeby z powrotem nosic swoje ulubione ubranka. Ja mam wrazenie, ze wszystkie spodnie na kolanach by mi sie zatrzymaly :( ... a tu 7 miesiac ciazy :(

moja siostra wazyla 53 przed ciaza, obecnie po ciazy 4miesiace, wazy 51, a przytula 20kg prawei, dieta silownia, i znow 34-36nosi

Jestem w 6 miesiącu, pod koniec 6 właściwie:)narazie mieszczę sie w wiekszość swoich ubrań, chociaż spodni nie dopinam już w pasie...a to kiedy się z powrotem wróci do wagi to moim zdaniem zupełnie indywidualna sprawa:) Na pewno nie bedzie tak zle...tym bardziej, że jeśli karmisz piersią to podobno z ciebie \"wyciąga\":)

położne mowia tak-jak sie 9 miesiecy tyło to trzeba 9 miesiecy aby to zrzucic;-) a tak w ogole to sprawa indywidualna:-)

Gość kama mama79
Po porodzie nosiłam sukienki, bo miałam naciete krocze i tak było wygodniej. A w rozmiar 36 swoich spodni weszłam po 2 tygodniach, jak tylko je wyciagnęłam z szafy. Jeśli przejmujesz się że nie wrócisz do normy tak szybko, to nie masz czym. Jeśli będziesz karmić piersią, macica szybko ci się obkurczy i brzuch zginie całkowicie. Jeśli będziesz dbała o maluszka, to będziesz odzywiac się zdrowo (czyli gotowane obiadki, żadne smażone czy tłuszcze, słodycze itp). a poza tym będziesz zarywać noce, nosić dziecko na rękach, dojdzie trochę stresu i schudniesz w okamgnieniu. W dodatku karmienie piersią pozwala też schudnąć.

moja siostra obecnie jest na poczatku 4 miesiaca i juz nie moze dopiac sie w swoje dawn dzinsy :) a w pierwszej ciazy to w sumie dlugo mogla w nich chodzic, to nie ma regoly ;)

Gość Bede_Sie_Pakowac
up

Gość kluskaipyza
Po porodzie to bedziesz miała gdzieś czy wchodzisz w jeansy czy nie!!!!!!Dzieciak Cie tak zakręci że nawet zapomnisz że miałaś jakieś jeansy.Powodzenia.

ja do tej pory nie wchodze w jeansy 36, a juz jest pol roku po porodzie:)

ja wyszłam ze szpitala w spodniach z przed ciąży hehe a urodziłam bliźniaki w 35 tygodniu..... nie ma reguły

ja przytylam 23 kg jestem 3 miesiące po i narazie zrzucilam 13 kg.Ale kochana karm piersią to zobaczysz jak szybko wrocisz do siebie1uwierz,ja nie ialam tej przyjemnosci ale jesli tylko bedziesz mogla to karm jak najdluzej!

Gość 5555555555555
a ja jakiś czas po porodzie wróciłam do wagi wyjściowej, a nawet poniżej, ale minęły już dwa lata a ja i tak w dżinsy przed ciążowe nie wejdę, trochę rozeszły mi się bioderka :(

ja weszłam w swoje stare jeansy już 3,5 miesiąca po porodzie :) w ciąży przytyłam 18 kg i dodam że mam tendencję do tycia... z ciążowych kg został mi 1 a żeby wazyć \"idealnie\" jeszcze z 5kg :(

Gość madalenak
ja od razu po porodzie weszłam w moje wszystkie dżinsy.ale ostatnio jakos tyje musze sie ograniczyc z jedzeniem

jestem 2 tyg po porodzie i wchodzę we wszystkie rzeczy sprzed ciązy w rozm. 34 i 36.....ale ja malo przytylam w trakcie ciąży, chociaż jadłam jak mały samochodzik. Nie ma reguly.