Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna sprawa

Nie wiem co robic..oświadczyła mi się dziewczyna

Polecane posty

Gość dziwna sprawa

Co ja mam zrobić?

Gość 111111111111111111
Co powiedziałeś ?

Gość jakaś desperatka
? ile macie lat jak długo razem jestescie

Gość dziwna sprawa
powiedziałem żę się zastanowie, że potrzebuje czasu..ale to jest dla mnie szok...bo nie tak miało być.

Gość dziwna sprawa
ja mam 28 a ona 25, mieszkamy ze sobą od 1.5 roku

Gość a to nie chcesz
? wiekowo wszsytko ok nie jestescie dzieciakami zreszta chyba wiesz czy ja kochasz to juz długo te 1,5roku

Dobre - juz po prostu nie wytrzymała tego czekania i wzieła sprawy w swoje ręce - Podziwiam 🌻

Gość dziwna sprawa
kocham ją bardzo, tylko po tym czuję sie dziwnie...nawet nie potrafię tego opisać;

Gość 7N
To kobieta moze sie oswiadczyc mezczyznie? Ale sie porobilo :/

Dziwne , ale puszczaja takie brednie w tv i człowiek głupie.

Gość dziwna sprawa
o powiem tak...poczułem się jak cio....

Gość hehe no to darmowe
ruchańsko sie skończy. i bardzo dobrze :D

Gość dziwna sprawa
zabawne :(

Gość śmiechu warte....
koleś ma 28 a zachowuje sie jak dziecko. ty ćmoku juz wczesniej sam powinenes sie jej oswiadczyc, a nie czekac az ona to zrobi. typowy przyklad najgorszego rodzaju faceta : duzego dziecka :o

Gość dziwna sprawa
może bym się oświadczył gdyby nie to że nie chcę ślubu!

Gość hgff
no jasne po co brac ślub jak można poruchac za darmo, a nuz jeszcze kiedyś jakas inna dupa sie trafi jestes żalosnym chujem i taka jest prawda :) żal mi tylko twojej dziewczyny, biedaczka nie wie za jakiegos debila chce wyjśc

najwidoczniej Twoja dziewczyna jest na etapie, że trzeba iść dalej. Skoro mieszkacie już ze sobą, jesteście siebie pewni to nie ma się nad czym zastanawiać.

Gość kafe nie zawiedzie
tutaj zawsze człowiek może liczyć na fachową analizę! :-D

Gość a powiedziales jej
ze ty nie chcesz slubu? Czy taki temat nie byl poruszany ? Bo wiesz .... dziewczyny raczej zakladaja, ze skoro sie chodzi razem, dosyc dlugo, to konczy sie slubem. A jesli ktos ma odmienne zdanie, to powienien to jasno stwierdzic na poczatku zwiazku NIE JESTEM ZA INSTYTUCJA MALZENSTWA

Gość sprobuj na
jak juz ja bedziesz informowal o tym, ze nie chcesz slubu, to zrob to chociaz delikatnie. Juz mi jej zal. :(

Gość 11111111111111111
Powiem jak kobieta jesteś - baranem - nie obrażając zwierząt - przykre ale prawdziwe . Co masz zrobić szorowac do niej zaprosic ja na wytworna kolacje wydać tyle kasy ile bedzie potrzebne , by ta noc zapamietała do konca zycia oświadczyc sie i przepraszać , że jesteś jaki jesteś i nie zrobiłeś tego pierwszy . Jak nie masz zamiaru sie oswiadczyć spakuj rzeczy i do mamy , bo ona nie bedzie chciala czekać na ciebie dłużej 🌻

Gość bo żeby wyruchać to
pewnie taki tłumok pierwszy w kolejce, ale zaprowadzić do ołtarza to już nie.

Gość 222222222222
moim zdaniem to kobieta nie powinna z tym wychodzić pierwsza...ja bym nigdy nie oświadczyła się facetowi, to jest nie tylko poniżające dla kobiety ale również dla faceta. Pomyślcie jak on sie musi z tym czuć? Kobieta która steruje związkiem.

tak w ogole to dzieki za kolejne potwierdzenie, ze faceci kolo 30 sa dojrzali :) ehh

Gość bo żeby wyruchać to
ja jej sie wcale nie dziwię, pewnie już miala dośc takiej cipy w domu i sama wyszla z inicjatywą, bo przeciez po nim i tak nic spodziewac sie nie mozna

Gość 11111111111111111
no sory - kobieta musiała byc na maxa zdesperowana - to po pierwsze . Po drugie nie chciała ,zyc w niepewności to sie zuciła na głęboka wode czy utonie ? chyba tak patrząc na zachowanie jej " niby przyszłego " meza . ps. W kazdym razie módl sie by cie przyjeła -- boś daremny - daje słowo - daramny .

Gość ertyuja
Tez byłam z takim skurwielem przez 8 lat, który nie potrafił się określić! Zawsze było coś wazniejszego ode mnie. Czy to źle że dziewczyna chce stabilizacji u boku faceta, którego kocha. Nawet jeśli to duże, egoistyczne dziecko, które samo w zyciu by na to nie wpadło?!!

Gość dziwna sprawa
rozmawialiśmy kiedys na temat małżeństwa i powiedziałem co myślę na ten temat? może ona nie zrozumiała, może nie dotarło to do niej?. Sam nie wiem. Zastanawiam sie co jutro jej powiem. Będzie długa rozmowa.

Gość niezapominajka9999
racja,takie rzeczy powinno się mówić wczesniej:nie chce slubu itp.Dziewczyna zyla w niepewnosci...No ale jak mowili tu wczesniej:ma wszystko bez slubu,to po co mu slub...

Gość ja facet 100
A ja Ci radzę uciekaj gdzie pieprz rośnie; jak taka laska juz teraz rządzi w waszym związku to co będzie później. A tak wogóle drogie kobitki to znam takie co nie chcą słyszec o małżeństwie i żyją na tzw. kocią łapę.