Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 23

Jak pierwszy raz uprawialiście seks to się bardzo wstydziliście siebie nawzajem?

Polecane posty

Gość jakie to urocze
naprawdę słodkie :)

Gość nie wiem ale
sie chętnie dowiem bo nigdy sie nie seksiłam a czgo miałbys się wstydzić ?

Gość duch pozdro600
😴

Gość no to tak
nie sądzę zebys w takim momencie o tym miał czas myśleć po prostu bierzesz się do rzeczy i ne myslisz,zapominasz o wszystkim tylko nie o niej :)

jak mozna sie wstydzic osoby z ktora uprawia sie sex ?

Gość yb5
"Wstydziłbym się, nagości, tego, że mi penis stoi..." powinienes sie wstydzic, jakby Ci NIE stanal.

Co Ty chłopie piszesz? Mnie pierwszy raz podniecał a nie wstydził. To że mi penis stał a kobieta na niego z zaciekawieniem patrzy, a potem dotyka to bardzo piękne przeżycie :)

Gość tez mi sie tak wydawało
tzn jak myslalam o swoich kolegach ale teraz kiedy go poznałam jest zupełnie inaczej,jakos inaczej do tego podchodzisz niby sex to sex ale tak jakos...;)

Gość ona ona 19
ja tez jak sobie mysle o 1 razie to mam mieszane uczucia, wstydzilabym sie chyba troche nagosci, mojego cala, ktore nie jest doskonale bo to i brzuch nie jest super plaski a piersi bardzo male itp itd..obawiam sie troche zblizen

Gość bo to jest tak
że jak to robisz z miłosci to druga osoba widzi tylko to co najpięksnziejsze albo w oglle wszystko jest dla niej piekna cały ty

Gość ona ona 19
czasem jak czytam to forum to wydaje mi sie, ze wy kochacie sie tylko z idealnymi partnerami i ze wy sami tacy jestescie.ale jak ide ulica i widze czasem, ze dziewczyny maja pare kilo za duzo i wiem, ze sie bzykaja ze swoimi partnerami to mysle sobie, ze moze i ja bede kogos pociagac.

Ale jeśli seks jest z kimś bliskim,dobrze znanym,nie jakąś przypadkową jednostką i wynika z namiętności,to wstyd nie ma racji bytu :)

Gość ona ona 19
w takim razie ciesze sie;)

Gość ddddddddd
no prosze, sami idealni siedza na forum. jakos trudno mi uwierzyc, ze zadna dziewczyna nie wstydzila sie swojego ciala..

Nie chodz o bycie idealnym,a o namiętność z kimś bliskim,to przecież nie stawanie przed komisją...

tu chodzi o to ze jezeli dwoje ludzi decyduje sie na sex tzn ze akceptuja siebie nawzajem....... a myslenie w trakcie sexu o tym co kto czego ma za duzo ewentualnie za malo w niczym nie pomaga wrecz przeciwnie potrafi zaszkodzic

Gość ławkowiczow
ja się nie wstydziłam. poprostu wsadził mi banana i tyle. krótko i zwięźle.

bedziesz tak podniecony ze zapomnisz o wstydzie swoja droga to faktycznie urocze co piszesz..;Pskad jestes?masz juz tą swoja wymarzona?

Gość Ja przy pierwszym
stosunku się jakoś tak bardzo nie wstydziłam, ale już wcześniej widzieliśmy siebie nago

Gość po pierwszym razie
witam jeszcze przed pierwszym razem wyobrażałem sobie, że też bedę sie wstydział, a tak naprawde jak to nastąpi to wogóle nie myślisz tylko o tym jak przeleciec panienke:)

Ja nie moglam przelamać się by zdjął mi majciochy ;D wciąż jestem virgin :classic_cool: ;)