Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I dont need a man

Nie dam sie wiecej

Polecane posty

Gość I dont need a man

Nie wyobrażam sobie zeby jakies facet mnie w jakikolwiek sposób upokarzał....tylko cos zrobi nie tak to papa;) ja sie nie bede męczyła z debilami i nie rozumiem kobiet co cierpia i to wszystko znoszą, zeby tylko nie byc samej. Dla mnie to głupota i durnota. Tak bardzo sie boicie samotnosci i opinni społecznej , ze jestescie w stanie poswiecic własną godnosc dla jakiegos dupka?????

Gość agnesina
ja juz piec lat "mecze sie" z moim chlopem. Ale warto -bo go kocham. A po klotni fajnie jest sie godzic. No i jest do kogo sie przytulic zimna noca:)))

Gość I dont need a man
jezeli potraficie sie pogodzic, jest jakas poprawa albo widzisz jego dobre chęci to ok bo warto ale nie rozumiem kobiet, które dają sobą manipulowac, są upokarzane albo nawet bite, gwałcone, wysmiewane....to chore!!! lepiej juz samej niz z takim facetem a jednak one tkwią w takich chorych związkach.

Gość bla bla bla.
nudna jesteś

Gość hgff
Ja też ze swoim się męczyłam i siedziałam cicho, ale w końcu nie wytrzymalam i wszystko mu wygarnelam :) nie odzywa sie od miesiaca ale co tam, ma nauczke, zeby nie bawic sie uczuciami

masz racje, ja tez ich nie moge zrozumiec, bo milosc miloscia, ale jak ktos kto kocha moze swiadomie wyrzadzac krzywde ukochanej osobie.

Gość agnesina
ja sie zmoim poklocilam wczoraj. mialam dzis w planie strzelic focha i sie nie odzywac caly wieczor ale on chyba zrozumial swoj blad bo ledwo wrocilam z pracy a tu zakupy zrobione. lozko poscielone, przywital mnie wielkim calusem i zabral na lody:)) i jak tu sie gniewac:))