Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoła pierdoła

Otworzyłam butelkę i ...

Polecane posty

ja tez już wykąpana i buzia umyta, bez makijażu:) beznadziejne jesteśmy i tyle wiecie co...ja się jakiś czas temu spotkałam z żonatym mężczyzną, zdradziłam z nim chłopaka i ten palant miał czelność ostatnio do mnie dzwonić i chciał się znów umówić!! a z tymi żonatymi facetami to jakoś tak jest że czasem nas do nich ciągnie...

Gość wesoła pierdoła
nitka ja już nie wiem....co mam zrobić. Szkoda mi mojej młodosci i wysłuchiwania od znajomych: eee jeszcze trafisz, spotkasz....lata lecą a tu nic. Z drugiej strony ja sie do takich akcji nie nadaje...wyrzuty sumienia i upokorzenie być ta drugą. Ja naprawdę nie wiem co robić by się czuć nadal atrakcyjna kobietą, bo to sama wiesz, czuje się tylko przy facecie, inaczej się dziczeje. Ale znowu taki pseudozwiązek nie podniesie mojego ego.

Gość nitka z igla
To juz sama wiesz najlepiej czy taki zwiazek wystarczy Ci czy nie. To pewnego rodzaju substytut szczescia...moim zdaniem lepszy taki niz zaden. I oczywiscie sa ujemne strony tego stanu rzeczy i jest ich niemalo, ale zawsze jest ktos dp kogo mozna sie przytulic, a czasem to znaczy baaaardzo wiele. Ale to tylko moje zdanie i nikt nie musi go podzielac. Sama musisz odnalesc wlasna sciezke:) Powidzenia! Ja zmykam. Milo sie gawedzilo

Gość wesoła pierdoła
Cześć nitka :) Zawsze to jakiś punkt widzenia.

wesola - ja myślę ze to żaden subsytut dla zwiazku taki zwiazek z żonatym facetem. szkoda twojego czasu. ja od bardzo niedawna jestem sama, mam nadzieję na nowy zwiazek, ale gdy bywałam dłużej sama to po prostu dbam o siebie (jak zwykle oczywiscie) bo na chwilke to mi wystarczają tylko zachwycone spojzenia mężczyzn a tak poza tym to mnie zaczyna boleć to że nie moge trafić na kogoś takiego z kim mogłabym spędzić całe życie mam w sumie dopiero 22 lata wiec się nie martwię tylko mnie wkurza że wszyscy wokól mnie sie tym martwią:( jeszcze winka?;)

Gość taka jedna_32
jestem męzatką więc ni epopieram takich związków

Gość wesoła pierdoła
Jasne, rozumiem. Nie jestem i też nie popieram...o ironio.

Gość taka jedna_32
ja poproszę :)

Gość wesoła pierdoła
heroinka, w twoim wiekun bylam pełna nadziei i ideałów. Okazało się, że dobre checi nie wystarczą...

Gość witajcie w klubie
super topik... Jest piatek, pogoda super na zabaqwe bo nie az tak mega goraco:) Ale tez nie mam z kim sie wyszalec:( Moj chlopak w pracy...a kolezanki chyba spedzaja namietne wieczory:) BEzNADZIEJA:|

no a właśnie ja mam takie szczęscie ze albo się podobam żonatym, albo takiemu co zapomniał mi powiedzieć że jest po rozwodzie i nagle mu się przypomina że nie może być ze mną bo kocha ex-żonę a jak się trafi pożądny i ideał prawie to mi jednak coś nie pasuje ja tez jeszcze jestem pełna ideałów ale czasem coś mnie sprowadzi na ziemię a jakby mnie mój chłopak albo mąż zdradził to ja bym mu nie umiała wybaczyć, nie i koniec a wy?

Gość witajcie w klubie
jesli chodzi o zonatego wiecie jak jest... musisz byc mila dla jego dzieci zony..jesli ona kojarzy cie jako jego znajoma:P chyba ze cie nie zna w ogole, to lepiej... ale tez syfff, bo on nie poswieca ci tyle czasu ile bys chciala...

Gość taka jedna_32
dziękuję :) znam wiele kobiet, które związały się z kimś tylko dlatego, że obawiały się, ż ejuż nie spotkaja tego właściwego, zrobiły to, żeby nie byc samemu i wcale dobrze na tym ni ewyszły, po latach stały się rozgoryczone tylko

o nie nie ja bym nie mogła patrzeć jak facet z którym się spotykam na moich oczach tuli żonę a ci żonaci faceci są czasem tacy beznadziejni a jak zaczynają opowiadać o tym jakie to ich żony są złe to uciekam ale to chyba zależy od charakteru faceta jego moralności jak można się znudzić ukochaną osobą i szukać wrażen poza małżeństwem? nie chce się usparwiedliwiać ale co innego jak zdradza się chodząc ze sobą ale jak się ktoś pobiera to chyba wiec co robi?

Gość taka jedna_32
dobranoc :) trochę mi w głowie zaszumiało

Gość taka jedna_32
mnie tez trochę smutno, brakuje mi takich rozmów w realu, z kolezankami. A tu każda ma swoje sprawy, dom, meża, dzieci. Jeśli się spotykamy to z całymi rodzinami a ja tęsknię za takimi babskimi pogaduchami jak za studenckich czasów

czy dwie lampki na tak wczesną godzinę to za dużo? ide się zaraz pakowac na wakacje:)

Gość taka jedna_32
udanego wypoczynku :)

Gość taka jedna_32
witaj Dementio :) Masz doświadczenia jakies z żonatymi?

Gość sarkastyczna pierola
ale o czym piszecie?? bo mi sie czytac nie chce a chetnie dolacze

Gość taka jedna_32
witaj, możemy popisac o czymkolwiek :)

Gość sarkastyczna Marcela
tak lepiej chcialabym miec kota

Gość taka jedna_32
nie znosze kotów :(

Gość sarkastyczna Marcela
ja tez ale trzeba cos w tym gownianym zyciu zmienic

Gość taka jedna_32
sa inne sposoby żeby coś zmienić, mam nadzieję