Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smallgirl

Chlopak jedzie do Londynu

Polecane posty

Gość smallgirl

Smutno mi jutro wyjezdza moj chlopak do Londynu na 3 mieiące na cale wakacje.Chyba mu na mnie nie zalezy tak mi sie wydaje bo nawet nie zaproponowal zebym do niego dojechala.a teraz przed wyjazdem zeszlam na dalszy plan.jak myslicie czy cos jest nie tak?

Gość jusiek
ludzie to mają problemy

Gość agnesina
ciezko powiedziec. zalezy jak sie zachowywal: byl podekscytowany wyjazdem i sie nie przejmowal ze bedzie daleko, dlaczego zalatwil sobie prace i jak dawno zaczal ja sobie zalatwic, czy uzgadnial cos z toba? odpowiedz sobie na te pytania

Gość smallgirl
tak byl podekscytowany.Najpierw mielismy razem pojechac i z jego kolega ,ale nie wyszlo,a teraz jedzie sam .Cieszy sie bo chce zarobic na samochod.Nie mysli o zwiazku .Jak myslicie 3 miesiace to troche długo...:(

Gość garda
a skad my mamy wiedziec co siedzi w jego glowie ? to sie roznie uklada , gdy ktoras ze stron wyjezdza na dluzej. zreszta , nawet wyjezdzac nie trzeba - tez sie roznie uklada.

Gość smallgirl
no w sumie masz racje jak ma sie rozpasc to sie rozpadnie.Nawet w małzenstwie nie ma sie 100% gwarancji...

Gość nie martw sie
za dziewczynami nie bedzie ganial, bedzie zarabial, dusil kazdego grosza, zeby kupic to wymazone auto, wroci do ciebie jak statek do portu