Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erydann

Dlaczego inteligetne topiki upadają bardzo szybko

Polecane posty

Gość erydann

a typu "mam 17 lat i nie uprawiałam seksu analnego" mają setki wpisów:o

Gość inteligentne topiki
podtrzymywane są przez inteligentnych użytkowników wnioski chyba oczywiste :/

Ja również... :( I źle mi z tym, bo jak już się zaczynam rozkręcać, to wszyscy znikaja i topik umiera... :(

Kiedyś czytałem wywiad z jednym z wysokich hierarchów w TVP,pytano go dlaczego programy naukowe,czy historyczne są emitowane późno w nocy,on odpowiedział że mało osób je oglada i nie mam sensu marnować dla nich najcenniejszegoi czasu antenowego

Tylko, że na kafeterii tego \"czasu antenowego\" pod dostatkiem, a mimo to topiki padają...

Najwidoczniej większość osób zasiada tu by wyłączyć myślenie... ja bym wyciągnęła taki wniosek :) pozdrawiam cicho

Może... ja czasami uciekam z takich \"inteligentnych topków\", kiedy do rozmów włączają się osoby... jak by to powiedzieć... mające problemy z kulturą osobistą i z używaniem argumentów, a nie wyzwisk... może stąd to zniechęcenie?

ja mysle , ze wiekszosc osob na kafe woli wlasnie poswintuszyc , obrazac sie itd. przeciez na wielu topikach pojawiaja sie tzw. trolle i potrafia bardzo szybko rozwalic cala dyskusje. wiele osob nie wykazuje zainteresowania powazna dyskusja na wazne tematy.

cyt. \"Ludzi nie obchodzi ludobójstwo w Darfurze,czy dlaczego świecą gwiazdy ale kto odpadł w \"barze\" albo z kim spała Frytka\" dokladnie tak jest.

Gość intelygendka
95% osob woli gadac o analu i cyckach Dody niz o nauce jezykow obcych np....

To porozmawiajmy! :) Kto rzuci jakis inteligentny temat do dyskusji? :)

ikebana--------> z Kenem! :) Ale to, że nie wiesz, świdczy o Tobie wyjątkowo dobrze! Ja sama się swojej wiedzy w sumie wstydzę!

achaaaa.. z Kenneeeem.... :) ciekawe.. a kto to jest ta frytka...? a ten ken..? :)

Gość intelygendka
Najskuteczniejsza metoda nauki jezykow obcych. Jak sie uczyc, aby faktycznie potrafic mowic, a nie tylko rozwiazywac cwiczenia gramatyczne. Moze ktos na studiach mial zajecia z metodyki nauczania jeszykow obcych i podzieli sie swoja wiedza... MOze byc???????

Qrczę, a ja nie wiem, z kim spała Frytka i kto to jest :o Powinnam? Wskoczyłam niedawno do kafeterii (wczoraj) i znalazłam tylko jeden \"normalny\" topik. Tam są fajni ludzie. Poza tym, większość topików naprawdę zniesmacza :-(

A kto to Frytka?? Ignacja w jakis sposob irytuje mnie Twoj nik, wiesz moze dlaczego??;)

Gość Do manka z lublinca
Maniek jesteś jak rośiczka Maniek skoro napisałeś ze Herflik Ci doradził byś złapał muchę urwał jej skrzydła obwiązał sznurkiem pod napletkiem i mucha ta będzie wywoływać wibracje i nie będziesz musiał używać reki. Wyprubowales ta metodę i faktycznie działa jest prawdziwie odlotowa tylko ze często musisz zmieniać muchy bo ci sie topią w spermie która ci wpływa pod napletek. Wiec Maniek luju skoro topisz muchy w spermie pod napletkiem to jesteś jak rosiczka która również topi muchy w swych kwiatowych kielichach. Czyli jesteś drapieżnikiem podobnie jak ta drapieżna roślina pożerająca muchy. Czyli przyczyniasz sie do zmniejszenia ilości much przez co działasz pożytecznie podobnie jak ta rosiczka !!!

A jaki to topik? Co do języków... Hm... Uważam, że najlepszą metodą jest mówić, mówić i jeszcze raz mówić, nieważne czy gramatycznie czy... oczywiscie należy poprawiać błędy ale, trzeba przełamać barierę. Co do metod, to nie znam, gdyz nie jestem nauczycielką :(

ignorancja--> No nie mam pojęcia dlaczego :) A Ty od dawna na kafe? Kto był pierwszy? :)

intelygendka - wiele osob ma tzw. bariere jezeli chodzi o mowienie w obcym jezyku . jej przelamanie ulatwia glosne czytanie , codzienne czytanie. kiedys ktos mi to powiedzial i to rzeczywiscie daje pozytywne rezultaty. :)