Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zabineczka

Czy wypada go zaprosic?

Polecane posty

Gość Zabineczka

Ja mam podobny problem jak widze wiekszosc singli. Na codzien zyje sie ok bez zadnych komplikacji, ale gdy dochodzi do takiego dnia jakim jest slub i wesele czlowiek zastanawia sie zkim isc, bo przeciez jest sam. Mam znajomego ktory mieszka w innym miescie niz ja. Widzielismy sie praktycznie 2 razy kilka dni. On wydaje mi sie ze mnie lubi ja jego tez. I jak myslicie czy wypada go zaprosic na to by szedl ze mna na to wesele kuzyna? Czy sie zblaznie ? :(

Gość Zabineczka
Nieznam racja, lecz duzo czasu spedzalismy razem mozna powiedziec grupowo bo to bylo spotkanie artystyczne. Szukal kontaktu ze mna wten czas jednak ja bylam mocno zajeta przygotowaniem spektaklu wiec to bylo tak ze on szukal okazji by mnie zagdac, porozmawiac, zrezszta ja tez chcialam, ale tak sie zlozylo. A mysle ze moze bysmy sie poznali na tym weselu lepiej. Teraz niewiadomo kiedy bedzie okazja sie spotkac. A zaznaczam ze to wesele jest w przyszlym roku w Sierpniu. Ale mysle juz na zapas.

Gość naturals_88
ja bym na Twoim miejscu próbowala go zaprosić :)

Gość Zabineczka
Z tego co wiem, niezbyt jest za alkoholem. Probowalam to wypatrzec, bo przeciez tez na tym spotkaniu grupowym bylo i piwo i inne trunki, on raczej sie nie garnal do trunkow. wypil tylko piwo i to nawet niewiem czy cale :) A zreszta na weselu kazdy sobie moze pozwolic. A jesli by sie zgodzil przyjechac na to wesele to niewiem jak sie mam zachowac, w sumie to bardzo dziwna sytuacja, no ale jednak trzeba ryzykowac i probowac :) Kto z was mial podobna sytuacje i wypalilo to na plus?

Gość Inglott
Możesz spróbować - w najgorszym wypadku Ci odmówi i wtedy będziesz pewna, że jednak aż tak za Tobą nie przepada i nie szuka z Tobą kontaktu. A może jednak propozycję przyjmie i będziecie się super bawić? A Ty masz wobec niego jakieś cieplejsze uczucia? Może nie warto na siłę szukac osoby towarzyszącej? Dla kuzyna do dodatkowe koszty noclegu i restauracji.

Gość skoro wesele jest
za rok, to po cholerę teraz kogoś zapraszać??????? przez rok wiele sie moze wydarzyć, więc zdecydowanie za wcześnie na takie zapraszanie-moim zdaniem oczywiście

Gość pogną się w pizdu
będą się one gięły