Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celibatkaaaa

zniosę każdą krytykę

Polecane posty

Gość celibatkaaaa
jauauaa- a dlaczego nie tak?

Gość jauauaa
Twoja wola. Ja chodziłam na psychoterapię, ale nic z tego nie wynikało, tzn w rozmowach wypadałam jakoś bezproblemowo.

Gość celibatkaaaa
Spytam o coś ...jak dalece wierzycie w rzucanie czarów , praktyki szamanskie...i tym podobne bzdury?

Gość jauauaa
No nie sparować się przez 40 lat to dość dziwaczne, ani nawet romansu nie mieć. A nic mi nie brakuje, zaiste (sensie wyglądu).

Gość jauauaa
Ja nie wierzę w takie rzeczy. Ja myślę, że to tylko działa, jak się w to wierzy.

Gość celibatkaaaa
Byłam ostanio związana z człowiekiem ktory ....powiedzmy miał wiele swpolnego z szamanizmem Nikt nie rzucił czaru,,bo w to nie wierzę ale czasem mam juz takie mysli... 40 lat...nie zwiazac się z nikim to trochę dziwne , ale moze maszw podswiadomosci to co ja mam w swiadomosci i to jest całym Twoim problemem

Gość zoofilia

Gość jauauaa
Skoro byłaś z kimś związana, to nie umywasz się do mnie.:) Ja nie byłam nigdy w związku, ba! nie spotykałam się nawet nigdy z nikim. Bardzo chciałam, zwłaszcza jak byłam młodsza, ale jakoś nie wyszło.

Gość celibatkaaaa
pisałam ze przeszłam wiele , byłam zwiazana a ten ostatni chyba mnie uwiązał :D dosłownie i w przenosni... tak się czuje własnie po nim ..a przeciez nie kocham go ..juz cos porobiło się z moją psyche...jestem swiadoma ze jest cos nie tak widze objawy , czuje je ale nie znam przyczyny

Gość jauauaa
Czyli jak długo jesteś sama?

Gość celibatkaaaa
pół roku

Gość sorry ze pytam
ale czy wy sie jakos zaspokajacie? musicie miec potrzeby..jak kazdy

Gość celibatkaaaa
pół roku to nie jest długo... nie mam potrzeb poki co...bo to kojarzy mi sie z męzczyznami a do nich czuje wstręt

Gość damien
//8b

jestem wstanie zrozumieć że ktoś cię skrzywdził i masz uraz do wszystkich facetów w związku z tym, ale bać co bać odmawiasz sobie przyjemności .A jedną z przyjemności życia jest sex,jeżeli ci z tym dobrze i ci tego nie brakuje to tylko i wyłącznie twoja sprawa choc to troche przykre bo to trochę niezgodne z naturą człowieka.Nie mówię tu o spaniu z kim kolwiek popadnie ale o wspaniałym sexie z facetem na którym ci zależy i cie pociąga-to poprostu przyjemność sama w sobie.

a tak poza tematem to ten twój wstręt do mężczyzn jest trochę nie zdrowy i nie wiem czy nie wynika naprawdę z jakiegoś traumatycznego przeżycia sexualnego.bo można miec złamane serce itd ale od razu obrażać sie na wszystkich facetów i sex.no nie wiem