Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fryderykus

kobieta z okresem swiruje!!

Polecane posty

Gość fryderykus

jak to jest, bylo tak: po robocie zaraz o 16 pojechalem z kobieta do kina, wrocilismy okolo 20 do domu. Dla informacji ma okres od 2 dni, zjedlismy, bylo spoko, polozylem sie z nia na lozku, ona mne nagle uderzyla i zaczela bic, po twarzy, normalne plaszczaki, nie szlo jej tknac, chcialem ja przytulic, jebla mi.. pocalowac, to samo.. lol, wiec odszedlem i w koncu wyszedlem od niej nawet nie dajac jej buziaka, bo kiedy chcialem jej dac, to powiedziala "ale ja nie chce sie z Toba zegnac" heh... Rozumiem, zrobila mi tak raz kiedy ja zdenerwowalem, ale dzis nic jej nie powiedzialem ani nie zrobilem czegos co mnie wkurzyc moglo. Jestesmy 10 miesiecy ze soba. Co Wy na to? Okres u kobiety mozesz tak jej psyche zryc? jeszcze jej mowilem "kochanie, wiem ze boli Cie brzuch, na pewno mocno, ale nie sprawiaj mnie bolu" i to na tyle..

Gość to po prostu
w te dni unikaj Jej ;) P.S. też się wtedy na wszystkich facetów w okolicy obrażam, ale żeby bić..? szkoda energii ;):p

\"obrazam sie na facetow\" dobre! " :D

Łooo matko to jej jakis agresor sie wtedy wlacza, dobrze ze ja mojegpo misia nie bije;)

...a moze to cos z serii \"bo znowu nie miala orgazmu? Ale przy okresie? :P

Gość w zyciu nie mialam
w te dni odpalow zadnych ;) Wiec roznie to byla ;)

Gość Ruuudzia to spróbuj
spróbuj może ci się spodoba :D chcesz powiedzieć, że w te dni nie masz żadnych zachowań odbiegających od normy ? ;)

nie pwoeim zeby bylo wtedy pieknie ladnie, ale takich odpalow nie mam. zreszta moj facet by tak sobie nie dal:P

Gość to po prostu
= czy Ty czasem nie jesteś facetem ? mam wrażenie, że nie znasz z autopsji TYCH klimatów ;) A wiecie, że według statystyk, najwięcej przestępstw i morderstw popełniają kobiety w te dni :) Dlatego lepiej nas Kobiet nie prowokować :):p

to po prostu...zgadlas, nie znam z autopsji tych klimatów, jedynie z obserwacji! NIkłych zresztą. ;) Ale dobrze poczytac... Zgadzam się, powinny miec wolne w te dni! :)

ja jak mam okres to moge byc tylko z moim kochanym chlopakiem :) moze porozmawiaj z nia ze czujesz jak ja boli i jak jest jej zle, powiedz ze chcesz jej pomoc i byc przy niej :) pomasuj jej brzuch przytulaj :) mi to bardzo pomaga lepiej niz tona proszków :)

Generalnie kobiety wtedy swiruja - ja przed zdecydowanie mam wtedy błyszczący dom , bo sprzatam wszystko jak idiotka . Ten przypadek jest lekko skrajny - ale to nic czekolada na gorąco , lody czy truskawki z bita śmietana moze pomogą . Jak nie to lepiej w te dni daj jej odpocząć od siebie ;)

Gość to po prostu
Topik się wczoraj zawiesił 😠 Dobrze, że nie jestem akurat w krytycznym momencie ;) bo już bym pewnie pisała skargę do trybunału w Strasburgu :D ponosi mnie wtedy. Troszkę ;) Powiem - a wiesz, że mnie też na kilka dni przed ogrania szał sprzątania. Zastanawiałam się nawet nad tym zjawiskiem :p chciałam to rozebrać na czynniki psychologiczne, ale dalej nie pojmuję, czemu tak się dzieje. nie wiem, czy to jakiś instynkt pierwotny, czy co.. = --> :) skoro ciągle się uczysz :) masz tu na przyszłość specjalny poradnik postępowania, magiczne zdanie http://www.kartkiflash.pl/kartki/zlosliwe/7/

Strasznie nie wiem dlaczego przed okresem jak totalna idiotka wszystko sprzątam myje , ale nie dokładnie - Jja to robie MEGA -dokładnie to jakas choroba . Wszyscy wiedza kiedy mam te dni i sie ciesza mieszkanie i wszystko dokoła lśni :)

...dobre, oj kobitki, z Wami to sie nie da nudzic! :)

Gość to po prostu
Powiem - a tak, tak :D wtedy robota musi być perfekcyjnie zrobiona Jakiś czas temu nawet zakręciłam rurkę z gazem, bo mi się namaniło, że muszę umyć podłogę i ścianę za kuchenką gazową :o = przepraszam, ale jesteś jakiś nienormatywny ;) jak na przeciętnego faceta kafeterii. Hymm. Czyżbym wyczuwała... sympatię dla kobiet ?! Jak to możliwe.. ;)

Czy ja wiem czy sympatię, moze? Wiem poprostu jak to jest jak cos boli... A moze zniewiescialem przez to forum co? :P

szkoda by było = ja też przed okresem szaleję ale nie tylko wtedy, dziś np w środku cyklu wysprzatałam łazienkę ze nie włączam światła jak do niej wchodze bo razi:( i postzarałam w szafce w łazience co palnowałam od pól roku:P

...szkoda to jest jak krowa w buraki wlezie. :P No coz, kazdy roznie odreagowuje, jednakowoz mysle ze jest to lepsze jak rękoczyny na domownikach! :D

Gość up...
up!

Gość troszke dziwna
ta twoja kobieta. Ja mam okres co miesiac i moze bywam rozdrazniona, ale w zyciu tak sie nie zachowywalam, jak opisales. Jak dla mie to ona ma cos z psychika nie tak, z pewnoscia to nie przez okres...