Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tęsknie za dziecinstwem

Polecane posty

czy tylko ja tak mam czy wszyscy, ze ze łzą w oku wspominam to , co działo sie 5-10-15.. lat temu.....

Gość devil878787
oj chyba ja tez sie starzeje...

o boże!!!!!!! nie przerazaj mnie!!! ja mam dopieo 23 lata :)

Gość aat
ja tesh tesknie czasami, wszystko bylo takie proste...

Gość azali wzdy
az trudno uwierzyc, ze bylam kiedys mloda i piekna... to byly czasy... :D

No dokładnie.. wszystko takie proste, i piekne.. A jedyne zmartwienie to czy mama pozwoli dłużej byc na dworze czy bede musiała przyjsc na 22 :)

" jejku a jak ja tesknie tez mam tylko 23 ale zaczyna mnie zycie przerazac kiedys taka nie bylam " O BOŻE!!!!!!!!!! JA TEŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość piwo karmi
ja tesknie za brakiem odpowiedzialnosci, za tym ze zawsze mama byla i zawsze w razie problemu mnie obronila. teraz nie mam juz takich "tylów" :(

Gość małaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Teraz to tylko człowiek sie martwi, co dalej. Im człowiek starszy, tym wiecej od ciebie wymagaja... Jak byłam młodsza nigdy nie myslalam ze przyjdzie czas ze bede miała tyyyle spraw na głowie, jakies problemy, które sama (na własne zyczenie) musze rozwiazywac. Łezka mi sie w oku kręci jak pomysle sobie jakie życie było beztroskie jeszcze 5 lat temu!!!!!!!!!!!!! :( I wogóle przykro mi sie robi ze człowiek sie starzeje.. Do dupy z tym :P

Gość azali wzdy
tez mam 23 lata... no dobra... za kilka miesiecy skocze 24, ale nie postarzamy sie ;) taki wiek ma swoje plusy, ale chyba jest wiecej minusow - przeraza mnie mysl o wchodzeniu w doroslosc :o kiedy bylam mala, czulam sie tak beztrosko i teraz za tym tesknie zreszta kiedy patrze na stare zdjecia uswiadamiam sobie, ze bylam kiedys slicznym dzieckiem, a wyroslam na to, na co wyroslam ;) niby z wiekiem powinnam byc coraz madrzejsza, ale tu mam pewne watpliwosci ;) :P

Gość piwo karmi
kiedys zawsze byla mama, cokolwiek by sie stalo zawsze mozna sie schowac pod spodniczke mamy i ona wszystko zalatwi. pamietam jak bylam dzieckiem traktowalam mame jak Boga, w razie problemu ona zawsze umiala go zalatwic. nie myslalam wtedy ze kiedys bede odpowiadac za swoje czyny i sama zyc na wlasna reke. myslalam ze zawsze bede dzieckiem :)

Gość małaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
AZALI WZDY: no mam podobnie, szczególnie z ta mądrością... Uwsteczniam sie??? mam wrazenie ze tak!!

Gość azali wzdy
niestety, wiek nie gwarantuje madrosci. niedawno skoczylam studia, a czuje, ze w znikomym stopniu okres studiow wplynal na moj rozwoj intelektualny, a jesli juz, to negatywnie :o.

Gość małaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Do azali wzdy: IDENTYCZNA SYTUACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PO PROSTU IDENTYCZNA!!!!!!! :/

Gość azali wzdy
jeszcze np. w podstawowce czy licemu czytalam duzo ksiazek, odnosilam wrazenie, ze wiecej wiem o zyciu. na studiach natomiast mialam do czynienia glownie ze statystyka, ekonometria itp. kiedys spotkalam pewnego faceta, ktory, jak sie dowiedzial, co studiuje, stwierdzil, ze moze i znam sie na finasach i bankowosci, ale o zyciu mam blade pojecie :o smutne to, ale chyba prawdziwe :o

Gość mimkka
Ja tez tesknie. Teraz mam 25 lat, zaczynam nowa prace, mieszkam z moim ukochanym. Po nocach sni mi sie jak to bylo kiedys. Tesknie za ta beztroska, spokojem, kiedy najwiekszym zmartwieniem bylo pojscie do lozka wieczorem, zabawy z kolezankami, granie w siatkowke, wszystko bylo takie proste, czulam sie tak inaczej, nie zastaniawialam sie nad sensem zycia itp, poprostu zylam.... Czesto mysle, ze juz nigdy nie bedzie tak jak kiedys..

Gość małaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A ja, kiedy sama mieszkałam, gdy studiowałam nic nie robiłam. Pomimo tego ze byłam na cięzkich studiach zawsze udawało mi sie jakos przesliznąc--(pe łna mobilizacja tydzien przed sesją) :) Rodzice, gdy dzwonili do mnie to zawsze słyszeli: tak, mamo własnie sie uczę... Po czym znów szukałam czegos ciekawego w tv...

Gość azali wzdy
ja tez wczesnie sie usamodzielnilam, bo poszlam na studia w innym miescie. to chyba troche skrocilo moje dziecinstwo, ale jednoczesnie chyba powinno mi byc latwiej wejsc w dorosle zycie. moi rodzice na studiach juz mnie nie kontrolowali, bo znali mnie i wiedzieli, ze jak trzeba, to przysiade i ostro bede sie uczyla. wiedzieli pewnie, ze zaczynam sie uczyc na dzien przed egzaminem, ale jednoczesnie zawsze wierzyli, ze jakos dam sobie rade ;) i tak bylo - przez cale studia nie zaliczylam ani jednej poprawki :D

Gość małaaaaaaaaaaaaaaaaaa
No poprawke to ja zaliczyłam :) Oby to jedną ..przez te 5 lat.. hahaha Ale na szczescie nie musiałam nigdy poprawiac roku...