Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochajaca do granic mozliwości

STARA SUCZKA

Polecane posty

Mam w domu 13 -letnia OGARZYCĘ i widzę jak w oczach się starzeje.. Nie biega juz tak szybko jak dawniej, ma siwą mordkę, jest po 2 operacjach wycinania guzów... Nie wiem czy jest na świecie bardziej kochane zwierze niż moja suczka.. Strasznie się o nia martwię, bo nie wyobrazam sobie zycia bez tak cudownego, kochanego i MĄDREGO zwierzątka... To rodziców 3 córeczka, a moja siostrzyczka... Jak najlepiej dbac o suczke w tym wieku. ?? Serce mi się kroi...

Gość raczej na ogólnej spytaj

Obawiam sie ze weterynarzbedzie chciał mi tylko wcisnać jak najlepsze -- najdrozsze karmy w jego sklepiku... :(

Gość raczej na ogólnej spytaj

no to moze duzo urozmaiconego jedzenia, bialka ale nie mleko, witaminki, jesli je to gotowane warzywka lekko osolone bo to podobno pomaga, jakies twarozki, gotowane miesko z kasza albo ryzem ( brazowym) i powinno byc ok:)jak traci zeby to zmielic

Dziekuję za rady :) Zastosuję :) A jesli chodzi o ząbki to ma wszystkie i do tego zdrowe :) :) :) :) :)

sa rowniez suplementy dla starszych psow do kupienia bo taki potrzebuje innych dawek roznych witamin i mikro- makro elementow.do kupienia w kazdym sklepie zoologicznym:)

No... ogary chyba należą do tych względnie najdłużej żyjących psów, nieprawdaż? :) Ciesz się każdą waszą chwilą, a jeszcze sporo ich przed wami... A potem... pozostaje wierzyć że to nie koniec, że jest coś po śmierci oraz cieszyć się że gdy ta kochana istota żyła, było jej dobrze dzięki nam. Całusy dla was ode mnie i miłości mojego życia, brązowej i czarnej czterołapych. (Pozdrawiam Cię, mój jedyny, najdroższy przyjacielu, Gringuniu. Kiedyś się spotkamy...)

Dobrze wiedziec :) Zaopiekuje sie moim psiakiem jak najlepiej . Dzieki za wszystko :) Boze... jak ja bym chciała zeby ludzie tak kochali swoje zwierzątka... A ostatnio słyszałam ze jakis palant zabijał psy i je zjadał... Przesada!!!!!!!!!!!!!!

DO trtrtr: NO I SIĘ POPŁAKAŁAM.............

Ale psiak chyba nie bedzie chciał pic wody z miodem... Czy "nie uskarża sie" ? :)

DO trtrt: Wiesz... mi juz tez nawet takie mysli chodziły po głowie, że moze kiedys sie gdzies spotkamy... Ale zwatpiłam, kiedy usłyszałam stwierdzenie, ze po smierci to tylko ludzie moga sie spotkac, bo maja duszę.. A zwierze zdycha i to jest koniec.. NIEEEEEEEEE , NO JA NIE MOGE... JUZ PŁACZĘ... :( Gdyby nasza miłość mojej suczce przedłuzała zycie--- ŻYŁABY WIECZNIE.....

wrecz jest zachwycona ale ona lubi miodek:):)lubi wszystko co slodkie ale nie pozwalam.nie ten wiek:(poza tym ma raka ratujemy ja jak mozemy ,chce jej choc troche radosci sprawic:)

no w sumie racja! moja tez lubi wszystko co słodkie :) Ale tez juz jej nie dajemy bo ponoc 1 kosteczka czekolady dla psa to jak dla człowieka 1 tabliczka... Ale wycałowałabym ja teraz w ten czarny nosek :) Chyba pojade jutro do domu :)

wiem co to znaczy, jak piesek musi odejsc, bo to nastapi, moje pieski sunia Tara, piesek Dzekus spia pod kasztanem, dolaczyla do nich bezimienna sunia, ktora przygarnelismy szczenna, mam po niej Azorka, spi sobie na fotelu. Dobrze ze mielismy szczeniaczka, zal troche mniejszy.Ja tam wierze ze zwierzeta maja dusze, moze nie taka jak czlowiek, i dlatego modle sie do sw Franciszka z Asyzu, by przytulil moje pieski ja sie wyhasaja, po niebieskich lakach