Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość costudiowac

prosze orade-STUDIA

Polecane posty

Gość costudiowac

Ja chcialbym pracowac w jakiejs wiekszej firmie,zeby miec kontakt z ludzmi,zalatwiac jakies formalnosci,jezdzic na jakies spotkania z klientem np. cos w tym stylu po socjologi moge tak pracowac? doradzcie socjologia prawo czy stosunki miedzynarodowe.Wiem,ze nie zorbie aplikacji po prawie,bo nie mam zadnych znajomosci.

Gość Larwy much będą się gięły
Maniek skoro stałeś się drapieżnikiem, który topi muchy pod napletkiem podobnie jak rosiczka w swych kwiatach możesz wykorzystać ich larwy do przeżywania pełnej rozkoszy. W przypadku gdy mucha utopi sie pod twym napletkiem może ulec zgnieceniu w czasie wibracji albo ze strachu wysrać ci jaja pod napletek, lub zostaną one wprowadzone tam w wyniku jej zgniecenia. Z jaj wylęgną się larwy, które penetrując przestrzeń pod twoim napletkiem będą dostarczały ci maksimum rozkoszy przez cały czas. Jak sie przekształcą w poczwarki to tez też będziesz odczuwał niemiłosierną rozkosz ponieważ będą się one gięły ocierając się o twoje wędzidło, a ty będziesz przeżywał chwile pełne rozkoszy. Po wylęgnięciu się z nich much będą one chciały rozprostować skrzydła ale naplet będzie im to ograniczał wiec zaczną intensywnie wibrować doprowadzając cie do szalu i w końcu nie wytrzymasz i siurniesz nasieniem i je zatopisz odczuwając przy tym przyjemna ulgę !

Gość krótki post
Po co studiować, gdy póżne trzeba (???) w Polsce stajkować ?????

Gość krótki post
Bardzo konkretnie: zostań ... eelktrykiem :) Jak Wałęsa. Teraz zrobisz "karierę" praktycznie w całej EU :)