Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asking you

najlepszy miesiac na wesela

Polecane posty

Gość asking you

jaki jest waszym zdaniem najlepszy miesiac na powiedzenie sobie TAK, nie pytam tu o przesady, brak lub obecnosc litery R i tego typu bzdury, ale o pogode. Macie jakies doswiadczenia na pewno. Bylam na kilku weselach w lipcu i lalo jak z cebra, natomiast w listopadzie np. piekna zlota polska jesien. Nie chce po prostu wyjsc z kosciola i byc cala mokra, co waszym zdaniem bedzie najlpszym rozwiazaniem. Dodam, ze w gre wchodzi przyszly rok, wiec musze decydowac sie szybko :D

Gość przykro mi bardzo
oby tylko sucho bylo tzn. nie padalo :)

Gość podua
sierrrrrpien

Gość październik od kilku latPIĘKNY

Gość panczurka
Moim zdaniem wrzesień, koniec września. Ja mam niestety ślub na koniec sierpnia, ale to z powodów zawodowych. Nie bierz ślubu w lipcu, bo w lipcu odnotowuje się największe opady roczne. Dziwi mnie, że ludzie w ogóle jeżdżą na wakacje w lipcu. Wystarczyło posłuchać trochę na lekcjach geografii ;)

Ja bym wybrała czerwiec :) Uwielbiam ten miesiąc :) Ewentualnie październik lub sierpnień :) listopad kojarzy mi się z szarością :D

Gość asking you
dzieki za sugestie, sklaniam sie najbardziej przy sierpniu, koncowce, ale jeszcze ostatecznej decyzji nie podjelam, no, na pewno nie lipiec, uwazalam na lekcjach geografii i wiem czym "to" pachnie :) pozdrawiam

Gość koniec września

Gość koniec sierpia

Gość wrześień lub październik
W ostatnich latach to najbardziej nieza3odne miesiące jeżeli chodzi o pogodę. Ja cywilny brałam w październiku, a kościelny we wrzęnisu w tym roku :)

Gość wrześień lub październik
Na cywilnym - połowa miesiąca - pogoda była przecudna! Byłam bardzo lekko ubarana, świciło słoneczko, było przyjemnie i cieplutko - prawdziwa Polska złota jesień :)

Gość wrzesien
Bralam ślub i bylo 25 stopni, piekne słonce Polecam