Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do informatyków

błąd pojemnika z tuszem

Polecane posty

Gość do informatyków

taki pojawia się komunikat - zarówno gdy wkładam stary tusz jak i nowy - o co chodzi????help!!

Gość do informatyków

Gość do informatyków
tyle to ja sama odczytałam, ale jaka może być przyczyna jeśli tusz został wymieniony na nowy i nadal pojawia się komunikat?

Gość onuca
któryś kartridź jest zwalony, chodzi o ściezki na styku, ewentualnie spróbój coś wydrukować tylko jednym. np .samym czarnym, czy ruszy, ewentualnie przeczyść alkoholem styki i w kartridżu i w miejscu styku z portem drukarki

Gość onuca
prawdopodobnie masz HP, proponuję róniez całkowiet odłączenie urządzenia, odinstlowanie i nowe zainstalowanie sterowników, tak dla jasności

Gość Artes
Witam! Również mam HP i jest napisane na wyświetlaczu błąd pojemnika, wyjmij i włóż ponownie lewy pojemnik. Czyściłem styki alkoholem... Włożyłem inny kardridż (używany) to komunikat że nie jest przeznaczony do tej drukarki. Co najlepsze że urządzenie - test przechodzi okej, drukuje okej faksuje też! w każdym kolorze !! :| to po co ten błąd? Na dniach udam się po nowy kartridż.

Gość bastrer
przyczyna ,wyjmij i sprawdz lewy pojemnik. to samo jest na nowym pojemniku z tuszem. pozdrawiam