Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Azalkaaa

FIGURA GRUSZKI -mój kompleks

Polecane posty

Gość Azalkaaa

Jestem szczuplą osobą ,ważę niespełna 50kg ,mam pałski brzuch ,ładne wcięcie w talii. Jednak od lat defektem mojej sylwetki są zbytnio zaokrąglone biodra :/ i przez to wydaje mi się ,że moja budowa ciała jest nieproporcjonalna. Czy znacie jakieś sposoby ,aby zminimalizować ten defekt?

Gość gnhnvbn
napewno 100 razy lepiej to wyglada niz moja figura... tzn chuda dupcia , chude nózki, plaska dupcia a do tego wielki gruby wystajacy brzuch, zero wciecia w talii i duze cyce.... i chude ramiona masakra.. wygladam jak plaska decha , zero kobiecosci

Gość ten sam problem mam
ja waze 56 kilo ale moja pupa i biodra napewno nadaja sie do poprawki ale co zrobic ja próbuje sie z tym pogodzić zwłaszcza ze tak całkim niedawno wazyłam 90kilo

Gość gnhnvbn
ja waze malo bo 54 kg... i choc wiem ze to jest waga dobra to czuje sie grubo bo brzuch wciecie i boczki sa wielkie i tlusciutkie... i za holerke nie mozna sie ich pozbyc.. no ale cos taka juz jestem i pewnie tego nie zmienie

Dokladnie, roznice cm midzy talia a biodrami mam 30 cm i wiecej a nogi ? wg mnie za masywne (uda) no ale trzeba zyc :D hyhyhy

Gość pomimo proby
Moim ciagłym problemem jest moja masywna bodowa ciała. Waze 53 kg. Mam dosc szeroko rozbudowane biodra szerokie i masywne ramiona oraz nadmiernie umiesnione łydk Probowałam to zgubic lub wyrzezbic lecz ciezko jest , widac minimalne efekty , bardziej umiesnione rece , uda twardy brzuch przy napieciu lecz nadal wyglada to jakbym miała nadmierna ilosc tłuszczu , i ostatnio zauwazyłam ,ze wciecie w talii troszke sie zmieniło , bardziej wystajace boczki ;/ heh...

Gość Azalkaaa
Przez to ,że mam wąską talię moje biodra jeszcze bardziej są uwydatnione, chciałabym zgubić te pare centów ,ale nie wiem czy istnieje na to jakiś sposób? :(

Gość taka budowa
Dobrać odpowiednie stroje i tyle. Faceci lubią jak kobiety mają bioderka i pupy. Ważne że jest wcięcie w tali, gorzej gdyby wcięcia nie było. Strojem poszerzać ramiona to biodra nie będą wyglądać tak masywnie.

Gość Azalkaaa
Moje biodra są zaokrąglone ,ale pupa raczej jest płaska..nawet nie wiem jakie ćwiczenia powinnan wykonywać .Czy jazda na rowerze to dobry pomysł? Ubiorem raczej pupy nie uwydatnie

Gość qwrty1246869
i tak masz lepiej niz ja.. male cycki.. odstajacy brzuch.. pupa ok.. ale uda.. masakra.. ;(

Gość Azalkaaa
Pupa jest ważna a Ty masz tyłek ok ,więc powinnaś się cieszyć ..a tuszcyk na brzuchu można łatwo stracić :)

Gość qwrty1246869
no niby tak.. zamierzam teraz wziasc sie za siebie.. ale jak znow schudne to bede wklesla hehe :( :D

Gość Azalkaaa
Pupa jest ważna a Ty masz tyłek ok ,więc powinnaś się cieszyć ..a tuszcyk na brzuchu można łatwo stracić :)