Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niegrzeczna_zona_

Fascynuje mnie sex z nieznajomymi starszymi facetami

Polecane posty

Gość niegrzeczna_zona_

Od 2 lat fascynuje mnie myśl o sexie z męzczyzną powyżej 35 lat. Sama mam 25... Wyobraźnia podpowiada mi jak od tyłu wchodzi we mnie w swoim aucie, na poboczu drogi, a miał mnie tylko podwieźć z pracy do domu, albo że siłą bierze mnie trzymając moje rozłożone ręce... Nie było by nic w tym dziwnego moze ale: mam męża mam dziecko i wydaje mi się ze jestem szczęśliwa Może znajdę kiedys kogos kto spełni te moje fascynacje

Gość chces zlapać hiv
i ine syfy

Gość niegrzeczna_zona_
nie, moze źle sie wyraziłam - ale chyba chciałabym poznać kogos starszego , zaufanego itd...

Taki Simon M. np. ? :P A tak powaznie, widzialem kiedys taki finski film na podobny temat, raczej dobrze sie nie skończylo! :o

Gość szkoda mi twojego meza

Rozumiem cię niegrzeczna żono, twoja fantazja jest w twojej podświadomości czymś niedozwolonym, niegrzecznym, niebewzpiecznym, ale właśnie dlatego ogromnie cię to podnieca; czyż nie tak?

Gość facecik taki
gratuluję dojrzałosci emocjonalnej. Nie odpowiadaj na głupie zaczepki małolatów. Sam mam juz prawie 40 i wiem co mógłbym dac. Zresztą sama sprawdzisz za kilkanaście lat jacy są mężczyxni w tym wieku - vide twój mąz wtedy tez nie będzie już mlody. Chetnie popisze z Tobą na temat ona mloda - on starszy.....

Gość niegrzeczna_zona_
Dokładnie tak Wet Rose POdświadomość nie pozwala mi nawet na normalny sex z moim mężem, wole wtedy by sie do mnie nei odzywał poniewaz wyobrażam sobie kogoś innego ..

Gość gatauauau
O yes, zaiste ten topiki dowodzi duuużej dojrzałości emocjonalnej autorki. Co innego fantazje, co innego myślenie o realizacji i wystawianie zaproszeń na forum. Jak dla mnie masz mentalność dziwki. Wyrazy współczucia dla twojego męża.

Gość niegrzeczna_zona_
Dziękuję wam za wsparcie. Właśnie poznałam cudownego, starszego ode mnie mężczyznę. Ma 45 lat i jest miejscowym kloszardem. Przegadałam z nim chyba z pół godziny a później zrobiłam mu klasyczny obciąg z połykiem. Myślę, że to owocna znajomość. :)

Gość niegrzeczna_zona_
dziekuje podczywaczowi za rozwesaelenie topiku jednak nic takiego sie nie stało :)

Gość mała MI 78
tez bym tak chciała ze starszym przychodzi tu taki jeden pan do mojego sklepu taki ok 45 lat ale jest boski przystojny zawsze wypachniony i strasznie miły bardzo mi sie podoba wow!!!!!!!!!!!!!!!!!! poderwała bym go z checia ale nie wiem jak no i on ma zone a to chyba problem

Gość zimny Józek
Chyba masz jakiś głęboki problem z Twoim facetem, bo przecież takie różne fantazje możesz sobie w normalnych warunkach z własnym chłopem stworzyć. Może nie rozmawiacie ze sobą na te tematy, ale chyba warto.

Gość niegrzeczna żona2
Mam 25lat i takie same marzenia co Ty może kiedyś je spełnie:) pozdrawiam cie

Gość spokojny Paweł
też mam takie marzenia

opowiedz swojemu mezowi o swoim pragnieniu i sie tak zabawcie. nich on udaje tego nieznajomego, niech Cie wciagnie do auta i wywiezie gdzies na poboocze drogi. zobaczysz jak Was to rozbudzi, spelnisz swoje marzenia seksualne, a jednoczesnie nie zdradzisz go, a moze odkryjecie siebie na nowo powodzenia i nie rob niczego, czego moglabys pozniej zalowac

Gość defr
znam taki fajny dom starości ale byś facetom frajde zrobiła

Gość RybkaPlum
Ja jestem z facetem o 18 lat starszym ....Jest super......

Gość RybkaPlum
nadmienię że mam 60 lat i czekam aż ten pierdziel umrze

Gość niegrzeczna_zona_
tydzien przeleciał... i dalej nic

Gość rozpustny mąż
niegrzeczna żona nie przejmuj się wypocinami tych oszołomów niektórych się tu wypowiadający. Ja cały czas miałem takie marzenie jak Ty i wczoraj je spełniłem z bardzo zadbaną 50letnią kobietą po pół godzinenej znajomości, zrobiliśmy to od tyłu przy samochodzie. Jak mi na odchodne powiedziała zawsze miała takie marzenie zrobic i zrobiła i jest zadowolona. Pewnie nigdy się już nie spotkamy, ale moze to lepiej

Gość ciekawe co ci sprzedała?
musisz teraz zaktualizować swoją bazę wirusów :classic_cool:

Właściwie nie tyle co tylko seks ale wydaje mi się ze tacy mężczyźni są zdecydowani wiedza czego chcą,znają co to delikatność i ciało kobiety na tyle by się nim delektować a co za tym idzie doprowadzać do ekstazy jak ja też marze o spotkaniu takiego mężczyzny niestety nie mam szczęścia do takiej szczerości i otwartości a być może nie pozwalam wyobraźni wybiec po za rzeczywistoac

Gość ola-oleńka
też tak mam

Bardzo mi się podobają bo potrafią być dzentelmenami ,traktować kobietę naprawdę inaczej oczywiście nieliczni milo by było gdyby taki się odezwał

Gość facet z południa36
Widzę że jest nas więcej. Mam takie same fantazje, nawet mam scenariusz pewnej. Ja z kolei mam taki problem że muszę zaufać by był seks a to się wyklucza z numerkiem z nieznajomą, bo jak tu zaufać po 10 minutach rozmowy? Skąd jesteście dziewczyny?

Gość gość
jedwabna@ z jakiej części kraju klikasz? tacy faceci istnieją - zapewniam :)