Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niegrzeczna_zona_

Fascynuje mnie sex z nieznajomymi starszymi facetami

Polecane posty

Gość gość
A ja tak uszczesliwilem około 12 kobiet. Ale tylko jednorazowo hah nudzi.mnie to.juz

Też bym chciała by mnie przeczochrał porządnie jakiś starszy, zdecydowany facet - taki szpakowaty, w eleganckim gajerze ze złotym zegarkiem :P Już się podnieciłam...

Jednorazowe też nie wchodzi w grę bo w pewnym momencie nie chodzi o zaliczanie ale o coś bardziej emocjonalnego chce czuć od środka co naprawdę można poczuć jeśli gość twierdzisz i mozesz zapewnic o istnieniu to wciąż będę tkwiła w moich wyobrażeniach

Facet z południa- oczywiście ze 10minutowa rozmowa wyklucza seks ale pozwala odrazu w pewnym sensie odczuć czy Panx mnie w jakimś stopniu kręci i czy jest sens otworzyć się na fantazyjne podniebne sfery

Gość kochamkobiety
Ale fascynuje Cię sex, czy tylko gadanie o tym ?

Skoro nie spotkałam określonego z moich fascynacji zostaje mi myśl takie uszczypniecie,ciekawość jak by to mogło być :)

Gość gość
jedwabna - ty chyba jednak lubisz pozostawać w sferze baśni 1000 i jednej nocy. Padają konkretne pytania - Ty jednak milczysz. Więc skoro szukasz konkretnego faceta, który Cię porwie nie tylko wyglądem ale głównie swoją osobowością i intelektem - sama staraj się być nieco bardziej konkretna ...to tylko taka mała rada :)

Gość gość
jedwabna@ - nie szkoda czasu na sny gdy można wszystko osiągnąć na jawie? Kwestia odpowiedniej chemii jest kluczowa by coś zaiskrzyło - ale to się udaje

No ale przecież nie podejdę do upatrzonego PanaX 35+ i nie szepne mu spełnij moje fantazje up nie jestem taka odważna

Gość gość
jedwabna@ - panX 35+ jeśli zechcesz nieco dać się poznać sam bez pytania spełni twoje fantazje - musisz być jedynie odważna by dać się poznać takiemu. Reszta wyjdzie już podczas wspólnych rozmów. Czy Cię porwie i zaintryguje? Czy sprawi, że zrobi Ci się gorąco między udami i nie będziesz mogła przestać o nim myśleć?

Czy PanuX nie będzie zależało TYLKO na seksie i podniesieniu jego wlasnego ego ,oraz nie będzie traktował jak młodsza zdobycz wolałabym by fantazja wypływała z obydwu stron intrygująca temperatura pożądania musze uciekać pozdrawiam tego jedynego jedwabna@onet.pl