Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosposia 33k

filiżanka

Polecane posty

Gość gosposia 33k

mojemu pracodawcy zbiłam markową porcelanę. jakież było moje zdziwinie gdy dostałam kilka klapsów, ze zdziwieniem zauważyłam ze sprawiło mi to przyjemność- czy jestem sado? odpiszcie bo mnie to nurtuje

Gość orgazm.......
raczej maso...

Gość martyna11
ZUPEŁNIE NIE WIEM CO TYM MYŚLEĆ, MÓJ FACET ZACHOWUJE SIE INACZEJ TEZ JEST DOBRZE ALE...

Gość pomocny kolega
delikatne duszenie podczas seksu też może podniecać;)

Gość pomocny kolega
pytają bacę o najlepszy dzień w życiu - wicie było tak- Jóżwie zgubiła się owca, tośmy się skrzykneli całą wsią, flasecki wzielim i sukali po lesie, a jakeśmy najszli tośmy ją wszyscy wydupcyli... ale było fajno -oj baco, to nieładna historia, opowiedzcie inną - wicie było tak- Jóżwie zgubiła się córka, tośmy się skrzykneli całą wsią, flasecki wzielim i sukali po lesie, a jakeśmy najszli tośmy ją wszyscy wydupcyli... ale było fajno - Baco to też nieładne, opowiedzcie o najgorszym dniu, dramatycznej przygodzie może jakiejś -wiecie było takie, zgubiłem sie kiedyś w lesie...

Gość f77
o rany Julek ile ty masz ukrytych zainteresowań jak posiedze tu do 20 to juz bede znała cie lepiej niz siebie

Gość tak właśnie
że coś tam w Maroku się dzieje. Śmierć. Śmierć. Idę se do parku dziś i zaglądam w koronę. A tam skrzydła. Ptak chyba umarł i zawisł na gałązce platana. Troche kości jest i same skrzydła. Komuś spadnie na głowę i ten ktoś pomyśli że coś złego się stanie. Ptak wygląda na niekompletnego, chyba stracił głowę. Nie wiem czy go zdjąć i obgotować w jakim ługu na szkielecik, ale chyba będzie niekompletny. Mojego kumpla brat kiedyś odkopał swego ukochanego kota, którego potrącił samochód i odzyskał szkielet.

Gość pomocny kolega
narodziny, radość, życie:)

Gość gosposia 33
wasz temat jest bardzo pokrewny z moim wielkie dzieki panowie

Gość pomocny kolega
ależ proszę bardzo, nie ma za co dziękować:) całą przyjemność po mojej stronie