Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość titka89

boje sie pierwszego razu

Polecane posty

Gość titka89

juz bardzo dlugo jestem ze swoim chlopakiem i jestem szczesliwa, chce wkoncu TO zrobic ale ciagle boje sie..tego bolu itd... co ma zrobic?

Gość taktakwiedzialam
mnie nic nie bolało ja i moj chlopak razem przezywalismy pierwszy raz i oboje bylismy zdenerowani on tak bardzo ze mu padł:)

Gość titka89
a leciala ci krew?

Gość taktakwiedzialam
nie

Gość Daab
Moją dziewczyne troche bolało i leciała krew :(

lampka wina przed i bedzie dobrze. mnie troche bolalo ale nie mialam krwi. bedzie dobrze, wazne ze sie kochacie:)

mnie nie bolało, a jeśli już to troszeczkę. dawno to było więc o bólu już dawno zdążyłam zapomnieć, pamiętam tylko że było to cudowne przeżycie. co do krwi to mi nawet kropelka nie poleciała, a błonę miałam na 1000%. zrobisz to jak poczujesz że jesteś gotowa, jeśli za bardzo się boisz to znaczy że to jeszcze nie ten moment. poczekaj do chwili gdy przestaniesz się bać, a w każdym razie do chwili gdy strach nie będzie paraliżował, wtedy będzie super.

Czarna lwl obejrzałm twoje zdjecia z fotosika.. czy mogłabys mi napisac na meila bebolek20@onet.eu gdzie to jest??? jesli to był wycieczka to ile kosztowała i jaki hotel... zgóry dziekuje za informacje.. przecudne miejsce i ja też tam chce!!!! załżycielko mylse ze skoo sie kochacie to niema sie czego bac.. mnie pierwszy raz wogóle niebolał.. i niekrwawiłam... krwawienie zależy od tego jak i czy wogóle masz ukrwiona błone dziewicza.. kochan jak ci dziewczyny napisały lampezka wina wokuł cisza.. odpowiedni nastruj i nawet niezaboli... mam nadzieje ze bedzie to twój najwspanilszy dzien jaki zapamiketasz do koca zycia.. ja mimo ze nijestem już tym chłopakiem (jestem już meżatkai czekam na dzizie:D) dalej wspominam to bardzo ciepło.. kochana głowa do góry i przełam ten strach... Wasz miłośc napewno wam pomoże i pamietaj o zabezpieczeniu sie!!!

Gość Marta1983
JEżeli boisz się tego pierwszego razu oznacza to że nie jesteś wystarczająco dojżała aby to przeżyć. Lepiej poczekaj do momentu kiedy wszystko samo się ułoży i bez planowania bez niczego dojdzie do zbliżenia pod wpływem podniecenia i namiętności.. Wtedy nie będzie stresu tylko pożądanie:)