Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corka marnotrawna

wróciłam

Polecane posty

Gość corka marnotrawna

jestem juz w domu wrociłam z z tej pierdolonej anglii jakze sie ciesze moge tu jesc korzenie z ziemi ale juz nigdy przenigdy tam nie pojade nie wierzcie w te bajki o angielskim raju polacy traktowani sa tam jak podgatunek teraz wiem ze zyje ze jestem człowiekiem a nie smieciem jak byłam tam kazdy bedac tam opowiada bajki aby sie w domu nie martwili o nich ,aby nie wstydzic sie przed sasiadami tam jest piekło

Gość studencina ambitny
jak ma sie wyksztalcenie podstawowe i nie zna sie jezyka to moze i jest tam pieklo. Mi zyje sie dobrze. Nie narzekam i nie mam zamiaru wracac...do Polski.

Gość corka marnotrawna
a co ty mozesz powiedziec innego ?musisz robic dobra mine do złej gry aby w oczach forumowiczów i rodziny wyjasc na super mena ide rozpakowac walizki juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!

Gość kakakakakka
Witamy, witamy:)

Gość ehhhhhhhhh
jak sie ma wykształcenie wyzsze i jest sie ambitnym to sie znajduje super prace w kraju

Gość studencina ambitny
tylko ze ja wyjechalem nie z powodow finansowych. Po prostu dobija mnie polska rzeczywistosc. Nie chce miec z nią nic wspolnego. Droga autorko topiku. To ze Tobie sie nie udalo nie oznacza ze kazdemu sie nie udalo. Na pewno wiele osob jest w Twojej sytuacji, jednak nie wszyscy. I nie wiem skad pomysl ze chce sie komus przypodobac. Tymbardziej nieznanym osobom z forum. Moze to typowa projekcja?:)

Gość ehhhhhhhhh
Nie chcesz miec z nią nic wspolnego.to spierdalaj z polskiego forum i zapomnij polskiego jezyka tumanie

Gość studencina ambitny
tak to byla wybitnie inteligentna wypowiedz:) Pewnie jakis robol, ktory zazdrosci:)

Gość ej no ludzie
nie bądźcie dziecinni. Ja nigdy nie byłam w Anglii. Wegetuję w Polsce, ale przecież zdrowo logicznie myśląc są tacy którym się udało w Anglii i pracują w porządnych firmach i są tez inni których praca jest ciężka jak niewolnictwo. Każdy ma inny los. Nie ma sie o co kłócic ani generalizowac bo to nie ma sensu.

Gość a ja chyba
wyjade, ale jeszcze sie zastanawiam. Nie mam z kim wyjechac, a samemu bedzie ciezko. Mysle, ze tam jest lepiej, tylko trzeba sobie zycie na nowo ulozyc ;)

Gość ehhhhhhhhh
skoro nie chcesz miec nic wspolnego z polska co co tu robisz?jestes robolem angielskim wiec co chcesz od polskich roboli?ktos kto nie chce miec nic wspolnego z polska tu nie zaglada by tego "ohydnego "jezyka nie pisac i nie czytac kumasz czy masz za daleko do łba?

Gość ehhhhhhhhh
jakze ja ci "zazdroszcze"studenciono zazdroszcze hahaha nic o tobie nie wiem wiec czego mam ci zazdrocic?rusz głową a potem dopiero pisz

Gość corka marnotrawna
nie napisałam ze mi sie nie udało ale, ze polacy traktowani sa tam jak podgatunek ale nie ze mna te numery juz nie

Gość corka marnotrawna
Jezeli ktos lubi byc traktowany jak smiec byle by tam zarobic to bardzo prosze -niechaj jedzie/leci z bogiem

Gość studencina ambitny
do ehhhhhhhhh Najpierw naucz sie czytac ze zrozumieniem, pozniej dopiero komentuj. Nic nie pisalem o tym,ze jezyk polski jest ohydny. Uwazam ze jest to jeden z ladniejszych jezykow. Nie chce mieszkac w Polsce m.in z powodu ks Rydzyka, coraz to nowszych innowacji politycznych, ograniczenia mentalnego ludzi ich zacofania.(oczywiscie nie tyczy sie to wszystkich,ale wiekszosci) Mozna by bylo dlugo wymieniac. I tak na marginesie nie jestem robolem angielskim. Moja mama jest angielka, tata polakiem.I mieszkali tu juz przed otworzeniem granic dla Polakow. Ja pracuje w firmie zajmujacej sie selekcją zawodową. Wiec nie znizaj mnie do klasy robotniczej:)

Gość realia sa takie a nie inne
a co to? klasa robotnicza tez ci nie pasuje a kto ci smieci wywwozi kto ci dom zbudował ?uwazasz ze tym ludziom szacunek sie nie nalezy ? napisał es studencino ze nie chcesz miec z nią nic wspolnego.tz z polska to po jaki chuj tu jestes ?

Gość realia sa takie a nie inne
tu tz na tym forum kafeteria PL!!!!!!!!!!!a wiec spierdalaj angielski pomiocie o czym chcesz tu gadac jak nie wiesz jak tu jest ni pies mi wydra ni z ciebie polak ni anglik z ciebie

DO CORKI MARNOTRAWNEJ:Jak sie nie umie angielskiego to nic dziwnego ze jest sie traktowanym gorzej... ci polacy ktorzy sa wyksztalceni, maja po co jechac za granicę. Jednym się udaje a innym nie i naprawde nie rozumiem po jaką cholerę napisałaś ten temat... Po to żeby się pożalić?

Gość corka marnotrawna
napisałam po to by całemu swiatu wszem i wobec oznajmic jak bardzo sie ciesze ze jestem juz w rodzinnym kraju blisko rodziny ze moge tu nie tylko myslec ale i mowic po polsku ,ze jestem traktowana tak jak inni we własnym kraju ,ze nie jestem juz smieciem na obczyznie Juz nigdy tam nie pojade nigdy!! znam angielski---to tak dla jasnosci

studencina a ty myslisz ze jesli ktos pracuje fozycznie za granica jest gorszy? chyba masz troche za wysokie mniemanie o sobie i dobrze Ci ktos powiedzial skoro nie chcesz miec z Polska nic wspolnego to nie siedz na tym forum

Gość gggggggg
a ja wlasnie przyjechalam na wakacje do Polski i wiekszego balaganu nie widzialam nigdzie tak jak tu,,, to przechodzi ludzkie pojecie ze po pierdolona pieczatke musialam jechac 200 kl do warszawy.. pani urzedzie krzywo patrzy jak o cos poprosisz, jak by łaske robila to tu czlowiek sie czuje jak by zyl na lasce innych, ani dziendobry w sklepie nie uslyszalam ani dziekuje,,,a jestem tu juz tydzen, to tu ldzi sie traktuje jakpodgatunek, stres, nie wiadom czy jutro ktos cie nie zwolni... szkoda gadac, i czym ja tu mam sie chwalic ze mam prace, to raczej powinno byc sprawa normalna, ze mnie stac na kedyt hipoteczny wyjscie do restuaracji raz w tygodniu ? heh zastanowcie sie co mowicie, ktos ko pracwal na zmywaku za 5 na h nie powiniem sie w ogole wypowiadac na tematstandardow normalnego zycia,,, bylo zle ? no to zycze powodzena w polsce..

Gość gggggggg
sory za braki spacji.. alezaczelo mi zadac literki jak cos poprawialam,

Gość yetiiii
a ja nie wrociłam bo nie wyjezdzałam do restauracji chodze jak mam ochote kredytu tez nigdy zadnego nie miałam jak sie ma olej w głowei to nigdzie nie trzeba jechac Co komu w polsce po rozumie jak korzystac z niego nie umie i jedyna rzecza jaka potrafi jest usługiwac angolom tępym skoro ciebie to bawi to siedz tam gggggg