Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika....

Co sądzicie o spotkaniach z ludźmi poznanymi przez internet,czy warto

Polecane posty

Gość Marika....

Gość zawsze żądaj fotki
na początku, raz się spotkałam z pewnym kolesiem brzydkim jak noc,więcej tego błędu już nie popełnię.

Gość poznałam tak mojego
NARZECZONEGO :) przystojny, wyższe wykształcenie, dobry, wrażliwy itd. pełen pakiet :P polecam :)

Gość przyjaźń to najpiękniejsza...
Poznałam,a raczej poznaliśmy z mężem wspaniałych ludzi.To teraz nasi przyjaciele :)

Gość Dorris zd. Czeslawa
warto bo jak ktos ma internet to znaczy sie ze jest swiatowiec z niego i zez kulturką. a moze i bogaty ?

Gość agawa kwitnaca
A co ma internet do tego? Wszedzie mozna poznac ludzi fajnych i odpychajacych. Jedyna zaleta poznania w rzeczywistosci jest to ze od razu widzisz ta osobe. Ale sprawa zdjecia duzo rozwiazuje. Naprawde nie widze roznicy miedzy mezczyznami poznanymi w sieci i mezczyznami poznanymi np w pubie albo na imprezie.

To zależy, czego oczekuje się od takiego człowieka. Jeżeli tylko aparycji, żeby się przed koleżankami pochwalić, to \"co komu po stodole, kiedy pusta\". Jeżeli przyjaźni - raczej ciężko, bo na forach siedzą przeważnie nieudacznicy, komputerem zapełniający czas, normalnemu człowiekowi potrzebny do myślenia Jeżeli zabawy i rozrywki - bez większych ambicji i na krótko - można, ale trzeba być ostrożnym.

Gość unutma
ja poznałam moją miłość życia :) rozmawialiśmy przez rok jak kumpel z kumpelą bez żadnych podtekstów , później pojechałam do kraju w którym mieszka na wakacje i po 3 dniach stało się...... po prostu kocham :)

Gość przez net
ja tak poznalam mojego mezczyzne :)

Gość klfdwnlewblfewblw
ja jeden jedyny raz sie spotkałam z pewnym panem... i jestem z nim do dzisiaj :)))