Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na jaki kolor...

Na jaki kolor....

Polecane posty

Gość Na jaki kolor...

Gość Na jaki kolor...
na jaki kolor pomalowac pokój dziewczyny 17 letniej zeby wyglądał jak pokój 17 latki?

Gość różowy
:classic_cool:

Gość Na jaki kolor...
powiem tak bialy odpada... na niebiesko jest pomalowany mój pokój a na pomarancz ale taki bardziej morelowy pokoj moich mlodszych dzieci,, Lazienka jest cytrynowa a kuchnia zielona .... wiec na jaki kolor pomalowac jej pokoj ... ? kompletnie nie mam pojęcia.... Wczesniej kolor byl taki lila-róz, jasniutki wrzosowy ale teraz ona mówi ze jest za duza na taki kolor ....

Gość Na jaki kolor...
tez o tym mysłałam ale mąż mówi, że to taki brąz i jak zły wyjdzie za ciemny to bedzie brzydko a jak za jasny to tez nei dobrze.... bedziemy z pigmentów robic kolor

Gość korlorzalezy
to troche zalezy w jakich kolorach macie tam meble a nie od wieku dziewczynki

Dodawaj pigment po troszku i sprawdzaj na scianie, ja tak robilam wyszeld idealnie, teraz bardzo lubie swoj pokoik;)

A moze poporstu zapytaj sie jej o zdanie? Ja uwazam ze pokoj dla dziewczyny w jej wieku powinien byc cieply i przytulny ... cos z zoltym, moze pomarancz, brzoskwinia lub losos .... do tego brazowe meble i ladnie dobrane lekkie firanki .... :P Ja mam taki pokoj i jestem zadowolona ;)

Gość Na jaki kolor...
meble kurcze niewiem takie raczej ciemne drewno ale nie za ciemne mąż mówi , że to olcha ... łóżko dopiero bedziemy kupowac jak zdecydujemy sie na kolor..... pokój jest raczej mały ... meble to zaledwie komoda i półka na ksiązki stojąca taki słupek gdzies z 1,5m i połączona z nim szafa tez wys. 1,5m no i to wszystko jaki kolor sprawi ze pokoj bedzie wydawał się wiekszy ?

Gość kolor zalezy
a reszte kolorow w domu macie nasycone, czy nie - pastelowe i czy chcesz zeby wszytsko pasowalo, czo to bez znaczenia?

moze zapytaj się corki o zdanie ? jest juz prawie dorosła, ma prawo decydowac jakiego koloru ma miec jej pokój:) ja polecałabym ładna zielen:)

Gość Na jaki kolor...
córka kazała miz decydowac ja jej mam zaproponowac i ona powie czy jej sie podoba czy nie... nie nic nei musi pasowac .... w łazience mamy fajną intensywną cytrynkę w kuchni do polowy mamy zieloną tapete a pozniej idzie zielony raczej pastelowy... Mój pokój jest raczej błękitny ale nei za jasny i nie zaciemny ... Pokoj małych dzieci jest pastelowy taki brzoskwiniowy ...

Gość jasny kolor
skoro pokój jest mały a meble ciemne, ciemniejszy kolor optycznie zminiejszyłby pomieszczenie i przy ciemnych meblach pokój wyglądałby ponuro może jakaś ładna delikatna zieleń ? bedzie pasować do brązowych mebli, albo ładny odcień zółci

Gość mnie się podoba
oliwkowy (a Duluxa) jedna/dwie ściany mogą być takie a reszta na jaśniejszy, jakiś beż. Ekstra wyglądaja do tego dodatki ciemnofioletowe no i raczej nie za ciemne meble bym wybrała. Na stronie Duluxa ożesz się pobawić w wirtualne malowanie pokoju - moze Ci się to przyda :)