Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snderka

alkochol a rozum??

Polecane posty

Gość snderka

czy czeste picie alkocholu naprawde sprawia ze czlowiek staje sie glupszy?? Pytam bo troche za czesto pije i zauwazylam ze kojarze wszystko wolniej, i ogolnie tak...

Gość alkohol a ortorgafia
gdzieby tam!!!

Gość snderka
dodam jeżcze rze cięrzko mi trochu idzie na studiach na kture poszłam czyli som to fryzjerskie stódia i nie wie czy to nie przez to rze z chłopakami se pijemy czensto trochu wudeczki :)

Czesto to pojecie wzgledne?? okresl w jakich odsteach czasowych pijesz ten alkohol:P

jesli czesto pijesz to pewnie ze bd kojarzyc wolniej twoja pamieć bedzie coraz slabsza. no i ogolne oslabienie organizmu. poza tym jest wiele innych gorszych minusow co do \"nalogowego\" spożywania alkoholu. Po alkoholu owszem sie glupieje.

Gość Czy ty jestes z Bialegostoku
bo , tak smiesznie zaciagasz .

studia fryzjerskie sa bardzo ciezkie z natury. zrozumiale ze ci zle idzie. przenies sie na cos latwiejszego, moze polonistyka?

trochó sie pisze przez ó!!!! i samo h - trohó

Gość snderka
no z chłopakami se pijemy dość czensto, a zalerzy jeszcze co, bo wudeczki to raz w tygodniu se napije a piwko to jurz czenściej, pare razy na dzień a razu pewnego to wypiłam 5 litrów w ciongu dnia. I nie wiem czy na tych moich stódiach fryzjerskich se poradze jak se troszczku wypije wudeczki codziennie :(

Gość snderka
oh pszepraszam za błendy myślałam rze trohó się pisze tak: trohu ale pszepraszam. I pozdrawiam was wrzystkich :)

Gość alkohol a ortografia
my tez pozdrawiamy i zaklepuje sobie pierwsza fryzure po dyplomie. mozesz zrobic studio fryzur i robic fryzury np po dwoch piwach albo po wodeczce, jak witkacy