Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniaaaa

skąd ten ból??

Polecane posty

Gość kiniaaaa

pisze tu bo juz nie wiem co się ze mną dzieje otóż w 12 dniu cyklu zaczęły mnie boleć piersi, zupełnie jak przed okresem , dzisiaj jest 16 dzień cylku i boli bardziej mam takie powiększone "cieższe" jak chwyce są całe obolałe nie biore żadnych tabletek antykoncepcyjnych, nie byłam też chora itp. współżyłam z facetem pod koniec miesiączki i nie zabespieczyliśmy sie, ale przecież ciąża podczas okresu jest cudem...

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
nie zartuj, jakim cudem???? nie cudem, tylko pewnie jestes w ciazy

Gość hmmmmm wielkie
ja mam znów coś takiego , ze kochałam się z moim facetem 3 .07 i wszystko by było ok , gdyby nie fakt ze strasznie mnie teraz boli brzuch , tez jak na okres tyle ze to za wczesnie , a na ciaże chyba raczej też...

jesli chodzi o ten cud to dosc czesto on wystepuje. wiec na twoim miejscu poszlabym do ginekologa

Gość kiniaaaa
nigdy tak nie miałam, chocbym nawet miła owulacje, zeby mnie pobolewał brzuch i piersi!! jak okres dostane za jakieś 2 tygodnie.

Gość kiniaaaa
ale ginekolog to i tak ,tak wczesnie ciązy nie wykryje , bo z tego co wiem to dopiero jakies 5 tygodni po...

Gość LANKAAA
MOZE BYC CIĄŻA A NIE MUSI...

Gość kiniaaaa
już naprawde nie wiem co myśleć:( od jakiś tzrech dni mam straszne mdłości a dzisiaj to już wogóle wieczorem :(

Gość bebe_30
kinia, mdlosci to masz pewnie z nerwow. na objawy ciazowe wydaje mi sie u ciebie za wczesnie. wspolzylas pod koniec m-czki-to tez malo prwdopodobne bys zaszla w tym czasie w ciaze,chociaz jets mozliwe. nie pozostaje nic innego jak zrobic test ciazowy.

Gość bebe_30
aha, piszezs ze 12 dniu cyklu zaczely bolec cie piersi. najprwdopodobniej wtedy jeszcze nie mialas owulacji,bylas przed-wiec to na pewno nie objaw ciazowy:):)bo bylo za wczesnie na zaplodnienie. no,chyba ze masz bardzo krotkie cykle.

Gość kiniaaaa
i piersi bolą mnie nadal:( wczoraj wieczorem miałam straszne mdłości,, które prawie doprowadziły do wymiotów, dzisiaj rano jak sie obudziłam i wypiłam kawe to , to samo:( poczekam czy dostane miesiączke.