Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kullllkaaa

na czym polegaja studia podyplomowe?

Polecane posty

Gość kullllkaaa

kiedy trzeba składac dkokumenty? czy to sa studia zoczne? teraz własnie skonczyłam studia dzienne, do wrzesnia mam rente rodzinna po ojcu. renta nalezy sie chyba do 25 roku zycia jak ktos sie uczy, ja mam dopiero 23 (prawie 24) czy przedłuzył by mi to świadczenie ZUS?? może ktos mi pomóc i podpowiedzieć? prosze

Gość teraz to chyba nawet
możesz iść do jakiejś policealnej:D, tez chyba dostaniesz rentę:D A zawsze tanio wyjdzie.

Gość ja bylam
zeby robic studia podyplomowe trzeba wczesniej skonczyc magisterskie. Podyplomowe sa studiami zaocznymi i platnymi. Daj dodatkowy papierek, ale trzeba pisac kolejna prace dyplomowa. Zazwyczaj trwaja rok.

Gość kullllkaaa
ja wczoraj obroniłam magisterke:) tez myslałam o szkole policealnej, ale chciałabym tez iść na staż...a wtedy chyba renty juz nie dostane...

Gość kullllkaaa
a czy na studiach zaocznych/ szole policealnej zaocznej tez dostane rente?

Gość O Boże
Jeszcze nie widziałam absolwenta studiów wyższych na takim!!! poziomie, że nie wie, co znaczą studia podyplomowe. Coś ty kończyła? Łopatologię?

Gość ja bylam
kulka to jakos szybko skonczylas magisterke jak w wieku 23 lat

Gość kulllllkaaa
prosze mnie nie obrazac . jestem magistrem po studiach niektorych. tzn. ze jestem madra. a wy macie mnie sluchac albo jak pytam odpowiadac. tluki bez szkolow.

Gość kullllkaaa
wypowiedz z 16.32 nie jest moją... ja bylam no za kilka miesiecy 24, czyli standardowo jak na skończenie studiów szkoła podstawowa 8 lat, lo 4 lata, i 5 lat studiow... O Boże po co wypowiadasz sie w ogóle? nie masz sie na kim wyrzyć? ciekawe na jakim Ty poziomie jesteś.... bo jesli cenisz się wysoko, to poinieneś/powinnaś wykazać odrobinę kultury i nie obrażać kogoś... tylko odpowiedziec na pytanie...

Gość emu-83
a znacie może jakieś studia podyplomowe z języka angielskiego?