Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ludwik

Orientacja

Polecane posty

Gość Ludwik

Dlaczego tak naprawdę nie wiadomo ile facetów jest hetero, bi i homo? A już z określeniem kobiety jest ogormny problem. Gdzie leży prawda?

Gość Ludwik
Zawsze mnie nachodzą takie filozoficzne myśli gdy pan Stefan, zaprzyjaźniony elektryk penetruje mnie analnie i zgniata mi jądra :).

Gość Na powaznie...
nie wiadomo bo nikt nie robi takich statystyk poza tym nawet w kobiecie hetero jest troche less z facetami sprawa jest bardziej oczywista

Gość hetero bi i homo
facetów, a po co to komu wiedzieć? to jest nie constans.

Gość mnie na przykład baby nie
podniecają, ale jest taka jedna historia...

Gość Ludwik
Problem leży po 1) w deinicji orientacji, po 2) w onalezieniu przyczyn, które warunkują orientację. W moim pojęciu: Heteroseksualność nie wymaga dookreśleń chodź ma trudną do uchwycenia płynną granicę z biseksualizmem. Myślę, że granicą jest przyejmność i podniecenie. Jeśli nie odczuwamy tego przy kontaktach z osobami tej samej płci to jesteśmy hetero. Biseksualność podzieliłbym na emocjonalny i seksualny. Heneroelastyczność jest wg mnie stanem, który jest pomiędzy hetero a bi. Tzn. jest to heteroseksualność z akcydentalnymi kontaktami homoseksualnymi. Wyjdaje mi się, że heteroelastyczni nie przejawiają chęci ani pragnień do kontaktów homo, ani też nie wzbudza w nich to żadnych fantazji. Jednak elastyczni bez hamulców mogliby i czerpaliby z tego przyjemność. Biseksualność raczej rozciąga się na fantację, na dążenie, na chęci. Skrajny biseksualizm chyba charakteryzuje się permamentną dowolnością bądź emocjonalną, bądź seksualną lub jedno i drugie na raz.

Gość Ludwik a ty jesteś
jakiej orientacji? czynnej się pytam orientacji z kim robisz i co?

Gość Ludwik
Choć przyznaję, że jest mi zupełnie obojętne, czy moim annusem zajmuje się chło, czy pani Zofia posuwa mnie kijem od mopa :)

Gość aha to wszystko jasne
już wszystko rozumiem, cool

Gość kilimandzdzarro
ale ej jak dziewczyna zrobi minetke dziewczynie to tamta napewno to podnieci... wiec wiekszosc dziewczyn jest bi chociaz sie nie przyznaja

Gość DAGNA
CZTAŁAM ŻE OKOŁO 92% POPULACJI ŚWIATA JEST HETERO,5% HOMO A 3% BI.GZIE INDZIEJ ŻE OKOŁO 90 % JEST HETERO.jAKA JEST PRAWDA?JAK MYŚLICIE?GEJE,BI WYPOWIEDZCIE SIĘ NA TEN TEMAT.