Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamcia pamcia

PILNE!! DO MAM DZIECI KARMIONYCH BUTELKĄ.

Polecane posty

Gość mamcia pamcia

Chodzi mi glownie o dzieci w wieku ok 3 miesiecy dokladniej 15 tyg. Ile wasze dzieci zjadaja dobowo. Chodzi mi o ilosc mleka w ciagu calego dnia. Ja mam wrazenie ze moje dziecko jada coraz mniej i nie wiem dlaczego. Pytam poniewaz nie wiem czy isc do lekarza czy iosc pokarmu ktoryzjada miesci zie w normie.

Gość justaaaaaaaaaaaaa
moj maly tez czesto je mniej zazwyczaj to je po 150 ml mleka a ostatnio zdarzazesto ze zje 80 no i pozniej nie wiadomo kiedy znowu bedzie chcial jesc wiec ciezko cokolwiek zaplanowac

Gość mamcia pamcia
rozumie ale mnie chodzilo o ilosc pokarmu ogolnie w ciagu doby a nie jednorazowo :)

Gość mamcia pamcia
podnosze

Mój 7mio (wówczas) miesięczny syn przestał wogól jeść mleko- dostał wstrętu do niego ( w twoim przypadku to małoprawdopodobne bo nie ma jeszcze innych posiłków) Mały moze słabiej jeść bo : -jest gorąco -najada sie tymi 80 ml - każde dziecko inaczej jada -coś mu dokucza Jak długo tak bedzie to idź do lekarza, może mleko ci zmieni

Gość mamcia pamcia
spoko ale czy ktos jest mi w stanie napisac ile jego dziecko zjada?

Gość mamcia pamcia
na dobe

Gość mama majeczki
Witam! Moja córka ma 16 tyg zjada ok.150-180ml 5 razy w ciągu doby.Mleko zmieniłam na "2". Czy dzidziuś się najada sprawdzisz po wadze , jesli nie spada to wszystko jest ok, a może idą już ząbki , dzieci wtedy tracą apetyt na dobre , nie martw się , zawsze możesz zasięgnąć opini lekarza żeby się uspokoić.