Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baby one more time

Zakochał się we mnie starszy chłopak.....

Polecane posty

Gość Baby one more time

Mam 17 lat. Darka poznałam na imprezie przez moich znajomych. On ma 22 lata.Tego dnia gdy się poznaliśmy długo rozmawialiśmy i widziałam że się mu podobam. On tez nie był mi obojętny. Wymieniliśmy się numerami telefonów i zaczęlismy się spotykać i pisać sms-y. Poznałam go trochę bliżej i już nie wydawał mi sie taki jak na początku-zaczął "dziecinnieć". Zaczęło mi się to nie podobać i poprosiłam go żeby dał mi spokój bo nie chce sie z nim więcej spotykać. Lecz on tego nie zrozumiał i zacząl być bardzo natrentny-przyjeżdzał do domu póżnymi wieczorami, dzwonił i pisał sms-y, rozmawiał z moimi kumpelami; słowem: nie mogę sie od niego odczepić... Proszę -pomóżcie mi!! Co mam zrobić zeby on dał mi spokój?!

Gość martaxxx
spytaj sie go czy nie ma honoru ze tak łazi za tobą i nie odczepia się mimo że masz go w dupie i nie chcesz tego. Powiedz mu ze zachowuje sie jak pantoflarz bez honoru i żeby się odczepił. To napewno podziała, faceci sięłapią często na takie teksty. Miał;am podobną sytuację i zadziałała :)

Gość Baby one more time
Powiedziałam mu wszystko to co napisałaś już dawno ale on nie rozumie, bo mówi że mu na mnie zależy. Co robić?

Gość martaxxx
powiedz ostro i stanowczo. Inaczej sie nie odczepi. Powiedz że tobie na nim nie zależy ze podoba ci sie ktos inny i w zupełnie innym typie i że stracił zupełnie w twoich oczach, jako pantofel bez honoru.

Gość martaxx dlaczego
piszesz takie glupoty. pzreciez jak powie chklopakowi ze ma go w doopie to on od razu pomysli,ze ona chce z nim uprawaic sex analny.

Gość Baby one more time
Nie znasz tego chłopaka. On chyba nie rozumie że jest nie w moim typie. Nie mieści się mu to w głowie że na niego nie lecę a inne laski tak.