Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sofiana

Teraz Wojna o Pianke ....mam dosc!

Polecane posty

Gość Sofiana

Nie wiem juz co myslec ale mój maz przechodzi samego siebie ,dzisiaj byslismy na zakupach w tesco ,zobaczyłam paianke do włosów tania!! 7,99 super skret a mi sie włosy kreca mysle sobie fajna bedzie i ta cena wiec wziełam iiii w domu jak maz zaobaczył ja ,to zaczeła sie wojna na co mi ona ...??!!! szok przezyłam kolejny raz :( mój maz jest tego zdania ze kobieta powinna kupowac cos praktycznego do domu typu ,kolejna deska do krojenia , miska, wiadro( moze go wnim utopie)...czy wy tez tak macie kobiety..??? mam kolezanke która jedzie na zakupy maz pcha wuzek a ona wsadza do niego co chce , wiec chyba zachowanie mojego meza jest conajmniej WREDNE jak on tak moze...pytam sie jego a on, swoje bo na ciul mi ona, byłam juz w tym roku tyle razy u fryzjera i kolejny SZOK! byłam od 5 LAT! teraz w tamtym miesiacy w koncu u fryzjera a mój mąz ma chyba omamy !!!! kłamie w zywe oczy :( smutno mi ze mam takiego egoistycznego męza ...Poradzcie cos ale powazne rady prosze

Gość ja_mam
jak bedzie sobie chciał kupic buty albo spodnie to zapytaj czy tańszych nie ma i czy faktycznie ich potrzebuje (przecież niedawno kupował)

Gość urzędniczka w małym mieście
nie,ja mam super ,kupuję co chcę ,a on sie nie czepia

Gość Sofiana
Zazdrosze :(:(:( dlaczego ja tak nie mam ....nie wiem ale mu dzisiaj wykrzyczłam ze on kiedys był Arabem albo komorniekiem w innym zyciu ale sie wsciekł ale ja tak to czuje jakbym w domu miała tego albo tego nic na to nie poradze;(:(

Ja mam dobrego mężczyznę.Sam mi kupuje kosmetyki typu krem,szampon.......... Do fryzjera dosłownie mnie wygania:) Przykro,że Ty masz takiego męża,współczuję:( Ja bym chyba nie wytrzymała z takim sknerą i kłamcą. ♥♪♫

Gość Sofiana
A porad zadnych..:(:(

Gość Paloma Blanca
mhmhmh z tym wiadrem to dobre wyjscie

Gość rozbawiacie mnie
Idź do pracy. Własna kasa = niezależność.