Olinienia 0 Napisano Lipiec 7, 2007 Witam was nie wiem juz co robic to pisze na forum moze ktoś mi pomoże. 1 lipca uprawiałam z moim chłopakiem sex bez zabezpieczenia mówił ze nie skonczy we mnie no i tak było. Miałam wtedy dni niepłodne wiec nie martwiłam sie tak bardzo od kąd zauwazyłam ze okres mi sie spóźnia. Mialam 1 czerwca i wypada mi teraz na 3 czerwca wczesniej raaaczej mi sie nie spóźniał. Teraz mam opóźniony juz o 4 dni. Nie wiem co robić? Śluz jest biały i taki mazisty ale nie jest mocno wilgotny tak bardziej sucho mam. powiedzcie prrosze co mam robic i czy to nie ciąża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takajakaja Napisano Lipiec 7, 2007 zrobic test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olinienia 0 Napisano Lipiec 7, 2007 No własnie też nad tym myśle, ale chce sie najpierw troche podbudowac bo od kilku dni nie moge spać nawet czy jest to możliwe zebym była w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość winnica Napisano Lipiec 8, 2007 pewnie że możliwe, zrób test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach