Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce umrzec

Nie chce juz zyc

Polecane posty

Gość chce umrzec
ale to nie jest tak, ze on przychodzi i od razu dobiera sie do mnie przyznam sie, ze moglabym w kazdej chwili przestac albo mu powiedziec, ze nie zycze sobie ale chyba tak tesknie z ajego dotykiem, ze zaczynam wriowac a mu to najwyrazniej pasuje:(

Ty jestes w nim wciaz zakochana? a on w Tobie?

Gość chce umrzec
tak, ja w nim tak:(

chce umrzec - ty mozesz i potrafisz normalnie zyc . otworz sie i wyjdz do ludzi . nie badz samotnica . ja bylam samotna wiele lat i umialam znalezc sens zycia. musisz znalezc sens zycia a do tego nie jest potrzebny mezczyzna. trzeba umiec cieszyc sie zyciem . jezeli tego nie bedziesz umiala - nawet mezczyzna ci nie pomoze .

Gość hm x
Mały Platon - świetnie to napisałeś!

Gość hm x
to jest w ogole jakies bledne kolo, jesli nie zeriwesz z nim kontaktu, to bedziesz czula sie tylko gorzej

Gość chce umrzec
i tak mam od 4 lat:(

jesli Ty tak, a on nie-to szybciutko pokaz mu gdzie raki zimuja. znajdz sobie kogos innego, albo uporaj sie z tym uczuciem. jesli bedziesz trwala w takim zawieszeniu, nie bedzie lepiej, nic nowego sie nie zdarzy...

Gość hm x
coooooooooo od 4 lat???????????? Kobieto! musisz to przerwac! ja mialam tak przez 2 miesiace i dluzej bym nie wytrzymala! po co sie tak umartwaic i manrowac sobie zycie wez sie w garsc!

chce umrzec - bo ty chcesz tak zyc , chcesz cierpiec , chcesz zyc wspomnieniami . 4 lata to sporo aby sie otrzasnac , ty sama nie robisz nic w tym kierunku aby to zmienic. od ciebie zalezy jak potoczy sie twoje zycie.....

Gość chce umrzec
tyle razy probowalam to wszystko przerwac:( wystarczy ze minie tydzien a ja zdycham za kontaktem z kims:(nie mowiac o dotyku

Gość chce umrzec
jaka mialas sytuacje? fajnie, ze z wami gadam bo moze bym dzisiaj wariowala przy lustrze:(

Gość hm x
to xx mozesz powiedziec cos wiecej i jak z tego wyszlas i co to bylo - moze by mi pomoglo..?

ja mialam 42 lata - gdy ulozylam sobie zycie..... cale moje lata spedzilam sama z dzieckiem.

Gość chce umrzec
chcialabym miec dzieci ale nie bede miala

dziewczyny - kazdy czlowiek musi znalezc sens zycia , musi umiec znalezc radosc z zycia . ja mialam mnostwo problemow :( i jakos dalam rade. zycie mamy jedno , niedobrze sie dzieje , gdy nie potrafimy sie nim cieszyc i dostrzec jego zalet .

Gość hm x
moim zdaniem najwazniejsze w twoim przypadku, to wierzyc w siebie i sie cenic

Gość chce umrzec
powiem szczerze: od dawna przestalam w to wierzyc, ze ktos moze mnie traktowac powaznie a co mowic o pragnieniu zalozenia rodziny mam wrazenie, ze ja na to nie zasluguje i nadaje sie tylko do jednego

jesli o sam seks chodzi, to mozesz z tego wybrnac inaczej, poznac kogos innego-chocby przez internet:)

Gość kameralnie
e tam ,masz zły dzień - jutro Ci przejdzie kobiety te "przekreślone" rodzą dzieci cżeściej niz myslisz :-) Idź spać pa pa

dokladnie ! wiecie jak ja sie czulam , sama z dzieckiem - maz nas zostawil gdy dziecie mialo 4 miesiace..... onj uz nigdy dziecka nie widzial. co ludzie opowiadali.... teraz moje dziecko ma swoja rodzine . ja poznalam kogos. pobralismy sie i jestesmy szczesliwi. ale cale lata bylam sama z dzieckiem , ze wszystkimi problemami , nie moglam liczyc na nikogo. ale ciagle chcialam zyc , zycie mamy jedno.....

Gość chce umrzec
mam taka nature, ze seks zawsze lacze z uczuciami i nie potrafie pojsc do lozka z kims do kogo nic nie czuje ale paradoksalnie, potrafie przespac sie z kims kto mnie nie kocha a traktuje mnie z czuloscia( nawet raz na jakis czas)

Gość hm x
nie no swietna rada - wpasc z deszczu pod rynne..

Gość chce umrzec
spoko, mam ten zly dzien od 4 lat..

kazdy pragnie czulosci i akceptacji . to nic dziwnego - to jest normalne. otworz sie dla ludzi , wychodz z domu i z pewnoscia kogos wartosciowego poznasz. gdy bedziesz o sobie myslala to co tutaj napisalas - marne szanse..... glowa do gory , usmiech na ustach i do przodu !

Gość chce umrzec
nie mam z kim wyjsc, moja lista kontaktow w komorce jest pusta, mam tylko numer do sieci, na pogotowie itp a i numer bylego bedzie tego z 5 numerow

Gość hm x
ale jak to? to Ty nie pracujesz? przeciez jakichs tam ludzi jakos sie poznaje! niech twoj byly w ostatecznosci zrobi dla ciebie cos dobrego i z kims Cie pozna, zamiast tylko Cie wykorzystywac! zaloz konto na fotka.pl czy nie wiem co tam jeszcze jest RÓB COKOLWIEK DZIEWCZYNO! KAZDY jest wart szczescia