Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olinienia

Prosze pomócie mi to bardzo wazne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Witam was nie wiem juz co robic to pisze na forum moze ktoś mi pomoże. 1 lipca uprawiałam z moim chłopakiem sex bez zabezpieczenia mówił ze nie skonczy we mnie no i tak było. Miałam wtedy dni niepłodne wiec nie martwiłam sie tak bardzo od kąd zauwazyłam ze okres mi sie spóźnia. Mialam 1 czerwca i wypada mi teraz na 3 czerwca wczesniej raaaczej mi sie nie spóźniał. Teraz mam opóźniony juz o 4 dni. Nie wiem co robić? Śluz jest biały i taki mazisty ale nie jest mocno wilgotny tak bardziej sucho mam. powiedzcie prrosze co mam robic i czy to nie ciąża?

Gość jak jest seks
to zawsze jest mozliwosc ciazy,a przerywany to zadne zabezpieczenie

Gość to jest jak z komputerem
najbezpieczniejszy, to ten nie podłączony do sieci. ;) Każda, która uprawia seks bez zabezpiecznia może zajść w ciążę.

Gość to jest jak z komputerem
a jesteś w stanie powiedzieć na 1000000% że to były niepłodne dni? ALbo, że jakiś jeden plemniczek nie przetrwał o 15 minut za długo? Nikt ci takiej gwarancji nie da. NIe widziałaś o tym ?

okres skonczyl mi sie 6 czerwca a teraz powinnam dostac trzeciego lipca a współzyłam 1 lipca ! Powiedz czy to mozliwe z ta ciążą?

aha ... nie doczytalam dokladnie ... radze zrobic test . stosunek przerywany nie jest zadnym zabezpieczeniem .:(

wiesz co z tymi dniami plodnymi i nieplodnymi to jest roznie.My z mezem dlugo staralismy sie o drugie dziecko i wyliczalam sobie plodne dni i nic,potem dalam sobie spokoj,maz czesto wyjezdzal i jakos tak,ze zawsze byl w domu w nieplodne dni i wtedy sie udalo,wiec mozliwe ze jestes.Ale test zrob sobie,zeby sie nie zamartwiac

no obliczylam ze to byly nie płodne dni!! nie mam gwarancji no jasne ze nie mam bo w tych sprawach tylko leakarz moze miec pewne zdanie!! ale chce sie chociaz troche uspokoic bo nie wiem co robic! jak bede w ciazy to sie chyba zabije nie wiem co ja mam robic ;(((((

autorko - spokojnie , nie zabijesz sie chocby nie wiem co sie stalo. okres moze sie opoznic rowniez z innych powodow. zrob test - to jest w tej chwili najwazniejsze.

spokojnie,zrob sobie test i bedziesz wtedy miala pewnosc co i jak,po co masz sie zamartwiac i zastanawiac????Powodzenia i glowa do gory

sprawdzałam teraz w kalendarzu to nie mialam okresu tak dokładnie co 28 dni. raz bylo co 22 a raz co 32 wiec moze macie racje ze sie opóźnia? kurde myslalam ze jak sa dni bezpłodne to nie ma mozliwosci zajsca w ciaze;/

Gość agaww
nie jesteś Przecież toparę dni przed okresem i w dodatku przerywany, nie jesteś na bank

Olinienia - spokojnie , teoretycznie w ciazy nie powinnas byc , poczekaj do jutra lub do poniedzialku - kiedy test mozesz kupic i zrobic. nie denerwuj sie na zapas. twoje nerwy mogly rowniez spowodowac opoznienie okresu.

gadalam z mama(bo jest lekarzem) i powiedziala ze wlasnie stres opóźnia bardzo okres ale nie powiedzialam jej ze martwie sie o ta ciąze bo ona nie akceptuje mojego chłopaka bo jest o 8 lat starszy. wiec nie wiem sama. kupie w poniedzialek test mam nadzieje ze w najblizyszym czasie dostatne ten cholerny okres ;// wrrr my kobiety mamy przeje*ane za przeproszeniem.

o rany , mi sie okres spoznia o 2 miesiace czesto .... i tez sie boje , ze jestem w ciazy.

nie musisz tak reagowac odrazu ! martwie sie tym bo nie planuje narazie dzieci. i nie chce byc matką w wieku 17 lat no !! zrozum ptrzebuje troche pocieszenia i w sumie jakiejs rady.

czyli co uwazacie ze raczej nie powinnam byc w ciazy ?? ale test mimo wszystko zrobic?

Gość nieeeeeeee

Gość nieeeeeeee
a jaką masz temperaturę?

nie wiem nie sprawdzałam, ale czuje sie ok, nie mam prawie wogóle sluzu taki gsty i biały czsami sie pojawia. to dobrze??