Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba kaska

ma ktos ochote na odchudzanie z meridia ---zbieram nowa paczkę

Polecane posty

Gość gruba kaska

jest ktos chetny ? jesli tak to proponuje od poniedziałku co wy na to?

Gość ej no weź a nie lepiej
for slim? moja mama brała meridie i nic jej nie dała. teraz bierzemy for slim i on naprawde działa!

Gość myszaaaa
ja wzielam pierwsza dzisiaj musze conajmniej 12 kg zrzucic. trzymajcie kciuki :)

Hejka;) Ja dzisiaj znowu biorę meridię;) Jejku jak się cieszę, bo z powodów finansowych miałam dwumiesięczna przerwę, ale... znowu zaczynam i czuję się jak na początku:)

Wiem ze meridia jest na recepte, skad moge ja pozyskac innymi sposobami;>?

dziewczynki ja zaczynam od jutra po raz drugi. za pierwszym razem ładnie spadlam dokładnie w kg nie wiem bo nie mialam wagi ale bylo widać po ciuchach. przerwalam bo ... sama nie wiem czemu i miałam jojo, trochę mnie to przerazilo i obiecałam sobie że nigdy więcej no ale cóż. bardzo się cieszę hura :) już teraz tak szybko nie przerwę zrobię wszystko aby być laseczką.

ja biorę od 5 dni... i na razie oprócz suchości w ustach i zmiejszonego apetytu nie czuję nic, tzn nawet nie wiem czy schudłam, czuję się lepiej ale .. :) No zobaczymy mam zamiar wytrwac baaaardzo baaaardzo długo bo lepiej chudnać powoli.

Cześć. Chciałam zapytać jak Tobie idzie i czy widzisz efekty? Poza tym jak się czujesz? Ja również mam zamiar zacząć brać meridię. Pozdrawim i trzymam kciuki...