Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

valeriana

Jaka bizuteria do tej sukienki???

Polecane posty

http://www.houseofbrides.com/product.php?productid=21499&cat=460&page=4 bede niedlugo swiadkowa u kolezanki i jestem prawie zdecydowana na ta sukienke. czy biale perly beda do niej pasowac? maz mowi ze bede za blada (jestem blondynka) ale zamierzam sie troche opalic. jak myslicie? ew jakie inne kolory wchodza w gre, zeby sukienka ladnie komponowala sie z pasem?

Gość to wygląda jak suknia ślubna
żeby cię nie pomulili z panną młoda:-o

myśle ze rzeczywiście perły nie będą pasować...będzie to za \'\'mdło \'\'wyglądać...ładniej by wygładało coś ciemnego...np.łańcuszek z wisiorkiem z kamieniami \'\'noc kairu\'\'

mloda ma biala. wlasnie dzisiaj ogladalam sukienki z panna mloda i ta jej sie bardzo podobala. zamierzam ja uszyc i uzyc ciemniejszego materialu niz ten. poza tym wlasnie ten czarny akcent ma odrozniac mnie od mlodej :) szukalam bizuterii z onyksem ale nie znalazlam nic ciekawego

kurde kolor sie nie zmienil :P jak klikniecie na dolne okienko to beda inne kolory, ten jasny to przesada :P

Gość pekinka
ta sukienka jest sliczna! jakbys miala czarna karnacje wygladalabys super nawet z perlami. szkoda ze w Polsce nie robia takich sukienek :(

Gość blada troche