Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ljubavi

ULUBIONE CYTATY Z FILMÓW, JAKIE WIDZIELIŚCIE

Polecane posty

Gość Ljubavi

WYPISUJCIE COŚ, CO WAS PORUSZYŁO....ROZBAWIŁO DO ŁEZ....WZRUSZYŁO...NAKŁONIŁO DO ROZMYŚLAŃ....WSZYSTKO!

Gość że hę
"Lepiej pojdę tam, gdzie mnie nie ma"

Gość takto mozliwe
jupikajej madafaka.

Gość trfhg
Co ty kurwa wiesz o zabijaniu - PSY

Gość rejs
aż chce się z kina wyjść

Gość klio.
– Czym jest cud? – Aktem Boga. – A czym jest „akt Boga”? – Kiedy niemożliwe staje się możliwe. Dzisiejszy ranek jednak pod to nie podpada. – Nie, Vincent, źle rozumujesz. Bóg może zatrzymać kule, zmienić colę w pepsi, znaleźć moje kluczyki... Ale nie o to chodzi. To nieważne, czy był to cud spełniający wymogi cudu. Ważne jest to, że Bóg wmieszał się w nasze sprawy. – Ale dlaczego? – Tego, kurwa, nie wiem. – Wszystko OK? – Nie. Kurewsko daleko od OK. – Co dalej? – Co dalej? Powiem ci, co dalej. Zamówię kilku czarnuchów, żeby popracowali nad nim z obcęgami i palnikiem. Słyszysz, co mówię, buraku? Jeszcze z tobą nie skończyłem! Zrobię ci z dupy jesień średniowiecza! – Chcesz bekonu? – Nie jem wieprzowiny. – Jesteś Żydem? – Nie lubię świniny. – Czemu? – Nie jadam plugawych zwierząt. – Ale bekon jest pyszny. Schabowe są pyszne. – Szczur może też, ale nie wezmę skurwiela do ust. Świnie śpią i ryją w gównie. Nie jadam tak durnych zwierząt. – A pies? Zjada własne gówna. – Psów też nie jadam. Pulp Fiction :classic_cool:

Gość masz tu 100 dolców...
- ochu..łeś Kiler ,co jam sobie zato kupic, waciki