kika*** 0 Napisano Lipiec 8, 2007 no mam problem dziewczyny, bo zaczelam przyjmowac tabletki anty, rigevidon wlasnie, dodam, ze wczesniej nie bralam zadnych takich, i mam problem : podczas brania pierwszego opakowania przez cale 21 dni i przerwa mialam krawienia,plamienia czy co tam, w kazdym razie dyskomfort na maksa...wiec pytam, po co brac tabletki antykoncepcyjne, skoro przez caly czas ma sie miesiaczke??to sie mija z celem..;/ mialyscie podobnie na poczatku brania, czy jak , bo ja chyba w cholere odstawie to paskudstwo;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Lipiec 8, 2007 na początku to sie zdarza, ja tez miałam tak przez całe pierwsze opakowanie, a potem, przy drugim przeszło i juz jest dobrze. trzeba sie zazwyczaj przemęczyć ten pierwszy miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mała 00 Napisano Lipiec 9, 2007 Do tabletek organizm przyzwyczaja się 3 miesiące .Jezeli po 3 miesiącach maszwciąż jakies dolegliwosci ,leki trzeba zmienic lub odstawic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach